justinn Публикувано Юни 13, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 13, 2009 А след тази операция прави ли рестарт на системата и тогава да пробваш дали го има още проблема? п.с.То не отчита грешки или липсващи файлове ,а прави проверка,запълване/поправка на липсващи системни файлове - след което трябва рестарт за да запомни промените!!! Ами не съм рестартирал. След като приключи операцията не ми излезна никакво събщение, а не ми се отвори и някакъв прозорец, който да ми напомни, че е нужен рестарт на системата.А иначе гледам засега няма и спомен от проблема, но незнам дали е решен. Ако е решен, то е или заради твоя съвет, който изпълних, или заради кодеците на Night Raven, но по-скоро си мисля, че е от кодеците. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 По скоро е и от двете неща,но според мен си е нужен винаги рестарт на системата при подобни операции (поне аз винаги го правя -било след деинстал на програма или след инсталирането и)!!!А прозорец за рестарт след сканиране/поправяне на липсващи или повредени файлове не се показва ,а трябва ръчно да се рестартира (поне до сега като съм използвал тази операция не е имало такъв)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
justinn Публикувано Юни 15, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Ами проблема е решен наполовина. Всъщност дори се чудя дали въобще е имало проблем. Днеска си пуснах едно радио чрез BSplayer, след това пробвах да видя дали го има още проблема с Windows media player и отново се появи. Нещо се позамислих, защото 2 дена си слушах без проблем. И ми светна, че може да има някъв конфликт между BSplayer и Windows media player. Изключих BSplayerа и проблема изчезна. Та стигаме до въпроса, защо се стига да този проблем при включване на BSplayer(проверих дали е само като пусна радио, но се оказа, че дори и филм да си пусна пак вреди на Windows media player) да не мога да слушам музика с Windows media player, защото с другите плеъри няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Ами проблема е решен наполовина. Всъщност дори се чудя дали въобще е имало проблем. Днеска си пуснах едно радио чрез BSplayer, след това пробвах да видя дали го има още проблема с Windows media player и отново се появи. Нещо се позамислих, защото 2 дена си слушах без проблем. И ми светна, че може да има някъв конфликт между BSplayer и Windows media player. Изключих BSplayerа и проблема изчезна. Та стигаме до въпроса, защо се стига да този проблем при включване на BSplayer(проверих дали е само като пусна радио, но се оказа, че дори и филм да си пусна пак вреди на Windows media player) да не мога да слушам музика с Windows media player, защото с другите плеъри няма проблем.А ти защо използваш този BS Player? Има по-добри алтернативи. Освен това може би знаеш - може би не, че той съдържа винаги шпионски модул. Каква информация събира фирмата Webteh дето го прави - не знам, но антишпионските програми го хващат този модул. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Мисля, че имаш предвид рекламния модул в безплатната версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Мисля, че имаш предвид рекламния модул в безплатната версия.Аз съм ползвал по - рано про - версията и програми като a-squared Free или Spy Bot S&D (не го ползвам вече) го хващат. Винаги го е имало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 15, 2009 Report Share Публикувано Юни 15, 2009 Странно, за пръв път чувам за това. Струва ми се, че досега щях да разбера за това, но пък и не го отричам категорично, защото не съм се занимавал сериозно с BSplayer от години (зарязах го след като го пренаписаха във версия 1.00). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 100% съм сигурен ,че става въпрос за безплатната версия на BS Player който има Adware (реклама за закупуване на платената им програма)!!!От всичките им версии (на BS Player) които съм тествал само с версия BS Player Pro 2.10 не съм имал никога проблеми (незнам защо - даже и най новата версия има проблем с отварянето на файл от записвачката (насича картината като същия фай копиран от диска и отворен от харда не насича)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 100% съм сигурен ,че става въпрос за безплатната версия на BS Player който има Adware (реклама за закупуване на платената им програма)!!!От всичките им версии (на BS Player) които съм тествал само с версия BS Player Pro 2.10 не съм имал никога проблеми (незнам защо - даже и най новата версия има проблем с отварянето на файл от записвачката (насича картината като същия фай копиран от диска и отворен от харда не насича)!!!Не става дума за реклама. Потребителят нищо не разбира, няма никакви симптоми или реклами. Когато сканира обаче се хващат 5-6 файла съдържащи името на плейъра и като бъдат поставени под карантина, той спира да работи - иска регистрация (номер) пак. Когато бъдат извадени и върнати пак си работи. Затова този плейър отдавна излетя през прозореца с гръм и трясък. П.П. Нещо повече - сега се сетих, че тези файлове остават и след деинсталацията на плейъра и продължават да бъдат засичани до изтриването им. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 За a-squared Free която си писал ,че ги засича е възможно да е така ,но за SpyBot S&D не съм съгласен - аз имам BSPlayer Pro 2.32 и никога не е било засичано нещо от сорта на въпросните файлове за които споменаваш ,а и съм деинсталирал плеъра (по старата версия) за да инсталирам тази версия която от тогава не съм сменял!!! п.с.Странно е как други програми (като MBAM и SAS например) не засичат въпросните файлове!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 За a-squared Free която си писал ,че ги засича е възможно да е така ,но за SpyBot S&D не съм съгласен - аз имам BSPlayer Pro 2.32 и никога не е било засичано нещо от сорта на въпросните файлове за които споменаваш ,а и съм деинсталирал плеъра (по старата версия) за да инсталирам тази версия която от тогава не съм сменял!!! п.с.Странно е как други програми (като MBAM и SAS например) не засичат въпросните файлове!!! Ами като ги хване a-squared Free има възможност като кликнеш на обекта да ти даде разяснения онлайн от сайта на Emsi Software, които правят програмата. Там обясняват по-подробно какво представлява това. Едва ли лъжат. Неотдавна и SpyBot S&D на един приятел му го засече и той се увери - той не ползва a-squared - аз не ползвам SpyBot S&D. Не знам защо не ти го засича. МВАМ не е антишпионска програма, Аваст също не е, докато a-squared e. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Моля това от къде го изкопа МВАМ не е антишпионска програмаИли не си наясно с нещата или говориш неща които не разбираш - Ето инфо за MBAM:Malwarebytes Anti-Malware е малка, интуитивна и доста ефективна програма за откриване и заличаване на различни видове шпионски, рекламен и зловреден код, особено срещу по-честите и упорити гадинки, срещу които останалите програми са почти безсилни. п.с.Удебелих шрифта за да не го пропуснеш при четене!!! Между другото пратих всички файлове свързани с BSPlayer PRO (удебелих и про - ще се сетиш защо!!!) на Virustotal и абсолютно нищо не беше открито дори и от a-squared която е в списъка с програми които сканират (40 на брой)!!! Или a-squared засича фалшива тревога,или BSPlayer-а който си ползвал е бил фалшив (кракнат,пачнат и т.н.) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 Моля това от къде го изкопа Или не си наясно с нещата или говориш неща които не разбираш - Ето инфо за MBAM: п.с.Удебелих шрифта за да не го пропуснеш при четене!!! Между другото пратих всички файлове свързани с BSPlayer PRO (удебелих и про - ще се сетиш защо!!!) на Virustotal и абсолютно нищо не беше открито дори и от a-squared която е в списъка с програми които сканират (40 на брой)!!! Или a-squared засича фалшива тревога,или BSPlayer-а който си ползвал е бил фалшив (кракнат,пачнат и т.н.)Няма да спорим повече. Знаех си, че така ще пишеш. На Virustotal е друга програма - тя е антивирусна и се казва a-squared Antimalware. Имах единствено работещ сериен номер за плейъра, така че не е бил заразен, ако си го мислиш. Не е нужно да удебеляваш шрифтове - аз си го виждам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 На VIRUSTOTAL е АНТИВИРУСНА а-squared а не Antimallware (както твърдиш ,че се казва)Ето шот за да се увериш сам:http://i44.tinypic.com/6r3ip2.jpg п.с.А и това ,че само и единствено а-squared засича въпросните файлове говори красноречиво за ефикасноста и относно фалшивите тревоги!Аз също имам SpyBot S&D и той също не открива нищо от тези заплахи със файловете на BSPlayer за които пишеш Nazikov, а и Virustotal е на същото мнение (реших и аз да проверя)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 16, 2009 Report Share Публикувано Юни 16, 2009 На VIRUSTOTAL е АНТИВИРУСНА а-squared а не Antimallware (както твърдиш ,че се казва)Ето шот за да се увериш сам:http://i44.tinypic.com/6r3ip2.jpg п.с.А и това ,че само и единствено а-squared засича въпросните файлове говори красноречиво за ефикасноста и относно фалшивите тревоги!Аз също имам SpyBot S&D и той също не открива нищо от тези заплахи със файловете на BSPlayer за които пишеш Nazikov, а и Virustotal е на същото мнение (реших и аз да проверя)!Тома Неверний... Не са го написали цялото заглавие. Иначе има такава програма. Ти сега нали имаш такъв плейър и си нащрек... няма страшно... Ето я програмата a-squared Anti-Malware 4.5: http://www.emsisoft.com/en/ - да не се бърка с a-squared Free 4.5 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост