piponkata Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Здравейте, моля някой да ми каже какъв Player да си сваля,за да мога да гледам нормално VIDEO_TS failes.Знам, че самия Windows имаше някаква програма...DVD...нещо си.....не си спомням каква.Ако ми предлагате нещо за да конвертирам,не ми е много ясно как става тоя процес,макар за някой да изглежда смешно...или моля някой да ми обясни как се конвертира...Благодаря предварително.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 По принцип трябва да можеш да ги възпроизвеждаш, ако имаш K-Lite версия Standard или Full. Ако ти трябва самостоятелен плеър, можеш да пробваш The KMPlayer или VLC, които имат вградена поддръжка и отварят почти всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piponkata Публикувано Юни 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Това имам K_Lite_Codec_Pack_4_8_0_Full,но не ми ги отваря,може би трябва нещо по настройките....? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 По принцип K-Lite Full би трябвало да инсталира всичко нужно, за да се възпроизвежда даден TS файл в плеър, който няма вградена поддръжка за формата и потоците в него. И все пак можеш да опиташ един от двата плеъра, които ти предложих. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piponkata Публикувано Юни 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Свалих си KMPlayer-a и вече си гледам видеата- но,...това значи ли че трябва да деинсталирам BS Player-a K Lite-a? Или няма проблем и те да си дремат в компа ми?Може ли също да ми кажеш за кво точно служи DAEMON Tools Lite?Благодаря ти,в аваснс.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Не е нужно да деинсталираш нито BSplayer, нито K-Lite. DAEMON Tools е програма за създаване на виртуални оптични устройства, в които да се емулират image файлове (ISO, BIN/CUE, MDF/MDS, NRG и др.). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
piponkata Публикувано Юни 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Благодаря ти,жесток си!!!Не знам кво е ЕМУЛИРАНЕ,ама за сега не ми е спешно,ако някога се наложи....пак ще те потърся за помощ..Лек ден от мен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Привет...Имам и аз питане как мога да конвертирам и с какво TS файловете в AVI..за да мога да ги гледам на домашния плейер след като ги запиша на дискове.Благодаря..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Привет...Имам и аз питане как мога да конвертирам и с какво TS файловете в AVI..за да мога да ги гледам на домашния плейер след като ги запиша на дискове.Благодаря.....Нещо не си формулирал правилно въпроса... Папката Video_TS съдържа обикновен DVD-филм (MPEG-2), който може да се възпроизведе на всеки битов DVD-плейър. За какво ти е да го конвертираш? Искаш да го събереш на CD ли? Едва ли. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Прав си ,грешката е моя отнася се за VOB File...Него искам да конвертирам в AVI.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 Полека, полека.VIDEO_TS папката на практика значи DVD. Щом е DVD, значи трябва да може да се възпроизведе на всеки домашен DVD плеър.Ако искаш да конвертираш DVD в AVI, можеш да погледнеш например тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 :thumbsup: Както винаги си полезен...Хиляди благодарности.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 13, 2009 Report Share Публикувано Юни 13, 2009 :thumbsup: Както винаги си полезен...Хиляди благодарности....И какво сега... ще тръгнеш да конвертираш ли? Ако знаеш с какво се захващаш... Повечето филми си ги има в DivX или XviD-формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ratef Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 И какво сега... ще тръгнеш да конвертираш ли? Ако знаеш с какво се захващаш... Повечето филми си ги има в DivX или XviD-формат.Повечето ги има защото някой го е направил преди теб. Никак не е трудно, а и далеч не всички ги има, защо го плашиш? Плюс това е обяснено достатъчно ясно и подробно как става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 28, 2009 Report Share Публикувано Юли 28, 2009 Повечето ги има защото някой го е направил преди теб. Никак не е трудно, а и далеч не всички ги има, защо го плашиш? Плюс това е обяснено достатъчно ясно и подробно как става.Аз не се занимавам с такива работи, има си хора за това с мощни компютри и хубави програми плюс знания за това. Пробвал съм само и резултата не беше много добър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост