ba4o_kiro Публикувано Юни 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Благодаря ти Night Raven.Направих така както каза и след рестарта всичко си седеше така както си беше. Само не рабрах фаила да продължа ли да го съхранявам или да го изтрия.Благодаря и на D-r A на последното квадратче нямах отметка, сега япоставих.Благодаря и на всички останали които искаха да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2009 Report Share Публикувано Юни 12, 2009 Файлът не ти е нужен повече, но можеш да си го запазиш за всеки случай, ако се появи отново същия проблем в бъдеще. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 7, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Здравейте отново.Пак имам проблем с IE, и за да не отварям нова тема реших че ще е по добре да продължа тази.Този път проблема ми е такъв, наскоро компа ми беше заразен с вируси от рода на аваре, спиваре.Почистих си го с Spyware Doctor а след това си направих и онлаин сканиране от саита на Microsoft и сега, когато отварям някой саит най от доло в ляво ми изписва, първо един жълт триъгълник с удивителен и след това пише грешка на страницата и когато отвори дадения саит започва да забива компа.А когато съм с мозила този проблем го няма и компа си работи отлично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Шотче ще мже ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 7, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Никога до сега не ми се е налагало да правя шот ималко ми е трудно.Единственния начин за който се сещам е този ноне знам дали е правелни.Имам програма Paint и със нея запечатах страницата която трябва да покажа във момента е в моите документи.но не знам как да я прехвърля тук където пиша.Май съм много зле с компа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Прикачи картинката към коментара си. Ако си я запазил като BMP, първо я архивирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambet0 Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Погледни тази статия написана от Tragedy. Обяснено е доста подробно за това къде и как можеш да качиш изображението. П.п- Извинявам се. Не видях, че Night_Raven е отговорил преди мен. Това което споменава също е добър вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 7, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Аз шота го направих, и го имам във компа, но не знам как да го кача тук във форума.Пробвах с инсрументите по долу да го прикача но нищо не става.После видях че съм го прикачил, но май формата не е същият, за това ще пробвам с формат JPEG._____________.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Това не е причина за притеснение. Това съобщение се появява при евентуален проблем с някакъв скрипт на сайта. Т.е. въпросният скрипт не функционира както трябва и пречи на функционалността на сайта. В повечето случаи обаче това е дребен проблем, който не оказва влияние на работата със сайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 7, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Ами тогава защо забива когато вляза в някои саит,а с мозлата не забива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Ако забива на всеки сайт, то това може да се дължи на проблем с браузъра и/или нещо друго, което имаш инсталирано или нагнездено (т.е. зловреден код). Грешката, която описа ти, се дължи на браузъра и сайта, но не всеки сайт има такива проблеми, така че излиза, че ти забива и на сайтове, които нямат проблеми. Т.е. грешката в долния ляв ъгъл няма връзка със забиването. Сканирал ли си за зловреден код? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 7, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Малко по горе като започнах темата писах че имах проблеми с вируси и сканирах със Spiware Doctor имаше няколко вируса и ги истрих после сканирах със инстументите на Microsoft onlain сканиране и там имаше още вироси и тях ги истрих и след това се получи този проблем със забиването. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2009 Report Share Публикувано Юли 7, 2009 Сканирай за всеки случай със SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware.Можеш да дадеш и логове от тях след това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Юли 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2009 Сканирах и със двете програми.Само че не можах да се справя със супер анти спиваре тъй като е на английски а аз нищо не разбирам,и след като свърши сканирането натисках само напред и не знам дали съм изтрил всичко.А сега ще се опитам да пусна логоhttp://www.superantispyware.com Generated 07/08/2009 at 06:41 AM Application Version : 4.26.1006 Core Rules Database Version : 3978Trace Rules Database Version: 1918 Scan type : Quick ScanTotal Scan Time : 00:18:18 Memory items scanned : 439Memory threats detected : 0Registry items scanned : 544Registry threats detected : 0File items scanned : 14360File threats detected : 40 Adware.Tracking Cookie C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@clicksor[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@counter.search[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@m1.webstats.motigo[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@ads.gamesbannernet[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@ads.neogen[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@advertising[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@msnservices.112.2o7[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@stat.onestat[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@doubleclick[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@atdmt[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@microsoftwga.112.2o7[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@adv.mytech[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@imrworldwide[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@myroitracking[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@msnonecare.112.2o7[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@www.googleadservices[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@specificclick[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@content.yieldmanager[3].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@ad.yieldmanager[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@mediaplex[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@statcounter[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@mediafire[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@ads.kaldata[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@content.yieldmanager[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@www.belstat[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@msnportal.112.2o7[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@revsci[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@eas.apm.emediate[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@chitika[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@collective-media[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@burstnet[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@fastclick[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@www.mediafire[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@account.impulse[3].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@adbrite[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@ads.neogen[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@www.advertsystem[1].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@zedo[2].txt C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@tribalfusion[2].txtВерсия на базата от данни: 2389Windows 5.1.2600 Service Pack 3 08.7.2009 г. 07:01:53mbam-log-2009-07-08 (07-01-45).txt Тип сканиране: Бързо сканиранеСканирани обекти: 89315Изминало време: 3 minute(s), 53 second(s) Заразени процеси в паметта: 0Заразени модули в паметта: 0Заразени ключове в регистратурата: 0Заразени стойности в регистратурата: 0Заразени информационни обекти в регистратурата: 1Заразени папки: 0Заразени файлове: 0 Заразени процеси в паметта:(Не бяха открити заплахи) Заразени модули в паметта:(Не бяха открити заплахи) Заразени ключове в регистратурата:(Не бяха открити заплахи) Заразени стойности в регистратурата:(Не бяха открити заплахи) Заразени информационни обекти в регистратурата:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> No action taken. Заразени папки:(Не бяха открити заплахи) Заразени файлове:(Не бяха открити заплахи) C:\Documents and Settings\PC\Cookies\pc@apmebf[1].txtвете /ако успея въобще/. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2009 Report Share Публикувано Юли 8, 2009 За SUPERAntiSpyware има български превод в даунлоуда, който съм дал.Internet Explorer продължава ли да забива при отварянето на сайтове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост