Jump to content

Проблем с IExplorer

ba4o_kiro

Препоръчан пост

Имам проблем с IE и не мога да го оправя.Даже май са два.Първият проблем е:не помни историята или по точно адресите след като се изключи.Проблемат е от много отдавна.Отначало бях с IE 7 когато се получи проблема.Изтрих го и си поставих IE 8 но проблема си остана.В тория проблем е когато съм във вашият саит мммм незнам как да го обясня като вляза да чета някоя статия тя е само една адругите са от долу и трябва да ги отварям по отделно.Другият ми браузър е мозила но такива проблеми нямам.
Сподели другаде

• Отговори 41
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Имам проблем с IE и не мога да го оправя.Даже май са два.Първият проблем е:не помни историята или по точно адресите след като се изключи.Проблемат е от много отдавна.Отначало бях с IE 7 когато се получи проблема.Изтрих го и си поставих IE 8 но проблема си остана.В тория проблем е когато съм във вашият саит мммм незнам как да го обясня като вляза да чета някоя статия тя е само една адругите са от долу и трябва да ги отварям по отделно.Другият ми браузър е мозила но такива проблеми нямам.

По втория въпрос пробвал ли си от бутон Опции да избереш Стандартен ?

Сподели другаде

Здравей ba4о_kiro,по първия въпрос пробвай да смениш настройките на IE8.Върви на инструменти/опции за интернет/общи/настройки на хронология на преглеждането и постави отметка на автоматично.

P.S.Успех

P.P.S.Виж снимката.

Сподели другаде

Да сложено е на автоматично.Кен не разбрах за какво говориш,много неща все още не разбирам.

Горе в дясно на тази страница има "Опции" - там избираш вид на изгледа "Стандартен". И за да ти запомни адреса IExplorer, трябва да напишеш пълния адрес поне веднъж.

Сподели другаде

Кен не разбрах за какво говориш,много неща все още не разбирам.

Точно над Коментар # 1 има бутон Опции и като кликнеш върху него отиваш на Стандартен изглед.

О, съжалявам! Не съм видяла, че Nazikov вече е отговорил.

Сподели другаде

Намерих го. Поставих го на стандартен и се оправи.А колкото до пълния адрес мисля че го записвам, защото после цял ден си седи и мога да си влизам и излизам не се губи. Проблема е след като изключа компа и го включа тогава се губи. А нали имам мозила и там съм ги записал по същия начин а от там не се губят никога.
Сподели другаде

Намерих го. Поставих го на стандартен и се оправи.А колкото до пълния адрес мисля че го записвам, защото после цял ден си седи и мога да си влизам и излизам не се губи. Проблема е след като изключа компа и го включа тогава се губи. А нали имам мозила и там съм ги записал по същия начин а от там не се губят никога.

Нещо някъде се е "смачкало" в уиндоуса... Може да опиташ да деинсталираш IE8 (може да почистиш регистъра с някоя от известните програми) и да го инсталираш пак.

Сподели другаде

На скоро чистих регистрите с CClinar.Обаче IE8 не беше деинсталиран.Нищо не се промени.С каква програма мога да чистя?

Мисълта ми беше: деинсталираш IE8, чистиш регистъра със CCleaner и инсталираш отново.

Сподели другаде

Направих и това, смисъл изтрих IE 8 и отново почистих с CCleaner и пак същото нищо не се промени. Само да спомена снощи някъде четох нещо от Night Raven описваше, да се постави диск със уиндос да се отвори RUN-а да се впише вътре не се сещам карам по памет и така да се възтановят лисващи фаилове, направих го и това смисъл ако има нещо при мен изтрито или повредено да се оправи но този проблем със IE 8си остана.
Сподели другаде

Направих и това, смисъл изтрих IE 8 и отново почистих с CCleaner и пак същото нищо не се промени. Само да спомена снощи някъде четох нещо от Night Raven описваше, да се постави диск със уиндос да се отвори RUN-а да се впише вътре не се сещам карам по памет и така да се възтановят лисващи фаилове, направих го и това смисъл ако има нещо при мен изтрито или повредено да се оправи но този проблем със IE 8си остана.

... да се напише sfc /scannow. В случая това едва ли помага, но щом си го направил - добре. Друго не се сещам за момента. При следваща преинсталация на Windows ще се оправи.

Сподели другаде

Опитай с този .reg файл. Ако при кликане отваря текст, вместо да сваля, кликни с десния бутон върху него и избери Save ... as.

Стартирай файла, кликни Yes и потвърди с OK. Рестартирай, за да влязат промените в сила. Поработи малко с IE и рестартирай отново, за да видиш дали ще са запазени нещата.

Сподели другаде