ceco987 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 h1! Търся си UBS кабел за nokia 6101, през който да си качвам снимки от телефона на компа и обратното. Та кабелът който ми трябва USB заряден кабел ли се нарича или с него само ше си зареждам телефона и ако не е как се казва кабелът който ми трябва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 h1! Търся си UBS кабел за nokia 6101, през който да си качвам снимки от телефона на компа и обратното. Та кабелът който ми трябва USB заряден кабел ли се нарича или с него само ше си зареждам телефона и ако не е как се казва кабелът който ми трябва?Ето ти USB-cable. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 Nazikov Случайно да знаеш от къде може да се намери USB кабел за Sagem MY C5-2 понеже няма нито инфачервен порт, нито блутут - а кабела е едниствената възможност да се свалят снимките от GSM-а на компютъра??? GSM-а е на съпругата ми - аз съм с NOKiA 6300 и от Germanos и казаха ,че само кабел ще и свърши работа ,но при тях нямало такъв. Другата възможност (която е доста по скъпа) е да се пратят на друг GSM с MMS (което никак не ни устройва)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 (Редактиран) Nazikov Случайно да знаеш от къде може да се намери USB кабел за Sagem MY C5-2 понеже няма нито инфачервен порт, нито блутут - а кабела е едниствената възможност да се свалят снимките от GSM-а на компютъра??? GSM-а е на съпругата ми - аз съм с NOKiA 6300 и от Germanos и казаха ,че само кабел ще и свърши работа ,но при тях нямало такъв. Другата възможност (която е доста по скъпа) е да се пратят на друг GSM с MMS (което никак не ни устройва)!!! Ето ти USB-cable. Edit: Най-добре напиши:"USB кабел за Sagem MY C5-2" в GOOGLE и търси!!! Редактиран Юни 8, 2009 от Perkoto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 Ето ти USB-cable. Edit: Най-добре напиши:"USB кабел за Sagem MY C5-2" в GOOGLE и търси!!! Ами пише,че е изчерпана наличноста на този продукт,но им пратих писмо-дано ми отговорят, и най вече да може да се намери кабела!!! п.с.Търсих в Google.bg , но никъде не откривам!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 Ами пише,че е изчерпана наличноста на този продукт,но им пратих писмо-дано ми отговорят, и най вече да може да се намери кабела!!! п.с.Търсих в Google.bg , но никъде не откривам!!! Намират се, ама в България не знам дали ще се намери лесно. По-скоро е безсмислено да търсиш. Толкова ли са важни тези снимки с VGA-резолюция? Може да струва и доста пари, а пък и начина за плащане... Ето един тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост