toni4ka Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Здравейте!Не мога да гледам клипове изобщо.Някой може ли да ми помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Здравейте!Не мога да гледам клипове изобщо.Някой може ли да ми помогне? Аз пък мога, ама не знам за какво да ти помогна? Сега съм си пуснал ТВ-то и си ги гледам, а ти? Пробвай, може да е от контакта! Смени програмата!Може да стане! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Аз пък мога, ама не знам за какво да ти помогна? Сега съм си пуснал ТВ-то и си ги гледам, а ти? Пробвай, може да е от контакта! Смени програмата!Може да стане!Иска да ти каже, че трябва по- подробно да опишеш за какво става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост