Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте всички.Въпросами е дали ще мога да си сложа 2 photoshopa на компа без да си пречат или нещо такова.Извинете ме за ламерския въпрос :crosseyes1: :crosseyes1: :bgflag:Но преди всичко,благодаря предварително :peace: И лека вечер :)
Сподели другаде

Ами я кажи целта на заниманието ? :) В шопа можеш да си отваряш много картинки наведнъж, ако това ти е идеята.. знам ли ?

Два фотошопа какво значи.. две различни версии ли, еднакви ли или какво ? Бъди 'леко' по-подробен като се нуждаеш от помощ, по-лесно ще получиш отговор. :)

Сподели другаде

Ако са portable, можеш и 5 да сложиш. Друг е въпросът, че всички portable версии на Photoshop, които ще намериш са самоделки с повече или по-малко орязана функционалност.

Можеш също така втория да го инсталираш във виртуална машина.

Сподели другаде

Здравейте всички.Въпросами е дали ще мога да си сложа 2 photoshopa на компа без да си пречат или нещо такова.Извинете ме за ламерския въпрос :crosseyes1: :crosseyes1: :bgflag:Но преди всичко,благодаря предварително :peace: И лека вечер :)

Хмм... Аз още вчера видях питането ти и се зачудих... Просто не посмях да питам "Що сти 2 Photoshop-а на един комп?!", в случай че си има логично обяснение... Ама такова ти не даваш... Може въпросът ти да е принципен? Нещо като :"Може ли човек да изпие 1,5l домашна шльоковица и да не се събуди на Бенчовата воденица?!"

Предполагам, че би могло да стане (за Photoshopa, вече), ако се инсталират на 2 различни дяла... При такава една инсталация, ако компа е разделен на акаунти, предполагам, че ако на едия акаунт се зададе позволение за ползване само на единия, би могло двете инсталации да не влизат в конфликт и да се работи коректно... Правя само предположения, просто защото, както каза VIS, ти не даваш никакви конкретни причини за намеренията си...

Друг е въпросът, ко ще прави администраторkсият акаунт с 2 Photoshop-а на неговата сметка (особено ако са едни и същи), но...

P.S:Както виждаш мога да си разсъждавам по въпросите ти до безкрай, така че би било коректно да дадеш малко повече информация по въпроса... Няма да ти се смея и съм сигурен, че не само аз. Не е срамно да питаш.

Сподели другаде

Здравейте.

Първо,благодаря за отговорите.

А питам защото имам CS3 но искам да си сложа и 7.0 която е по-стара,но nvm.

Смисъл,CS3 не ме кефи толкоз на мен ми е много някак си абе пфф...объркан,мейби.Но все пак не бих искал да го махам,защото в него има доста нови неща.

За това питам.Отново благодаря на всички.

@VIS,да две различни версии.

Хубав ден ви желая :).

Сподели другаде

Пробвах Photoshop CS3 и Photoshop 7 едновременно на виртуална машина и програмите функционираха, от което мога да предположа, че не би трябвало да има проблеми и на реална машина.
Сподели другаде