ozic Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Брат ми учи в университет. От страницата на даскалото си свалил документ, който е PDF формат. На него му трябва да е формат DOC. Намерих разни програми, четох теми из форумите, пробвах някакви други начини като си пращам сам писма на пощата и ги отварям с HTML + някакви други, но НИЩО не помага. Опитах с различно разкодиране на страниците, но не разчита кирилица. С Мозила и ИЕ съм. Кажете програма или начин, с който да го конвертирам. Ето и документа, който искам да конвертирам: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 ABBYY PDF TransformerABBYY FineReader Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юни 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Не знам как ги намери тия програми, защото не бях попадал на тях, но ABBYY FineReader е страхотна и ми свърши работа. Отново много благодарности от мен и братото . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Как съм ги намерил? Ами, те са известни. Особено FineReader. Това е може би най-известната програма за оптично разпознаване на символи, което я прави и добра програма за създаване на DOC файлове от PDF такива. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост