ivovtr Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Имам следното запитване? Ако някои ползва skype 4.0 новия били ми казал как да си настроя да ми показва рожденниците ми и каде се намира папката със снимките на Skype Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deyan Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Не съм съвсем сигурен, но 4.0 няма тази опция. Има я обаче в 4.1, която е в бета версия още. Аз вчера я инсталирах и чакам да видя какво ще стане утре - тогава имам рожденник. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Версия 4.0 няма опция да показва рождените дни. Вариантите са 2:- Инсталираш 4.1 Бетаили- Инсталираш Pamela Аз съм с 4.1 и нямам проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Във версия 4.1, когато имаш рожденник в листа с приятелите, рожденника се показва като ново събитие в раздела с дискусиите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivovtr Публикувано Юни 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2009 ок благодаря ви на всички, а другия въпрос ми беше каде се намира папката с картинките на скайпа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост