immortal Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Когато записвам звук с Gsm го записва в amr формат. Помогнете ми да намеря конвертор, който да преобразува този файл в Mp3. Пробвах с Total Video Convertor , като най-надежден но не се получава. Интересното е,че звука на gsm се записва с 64 kbps и не става да го подобря дори и в 128 kbps. Пробвах и с друга програма, но само 2/3 от записа се конвертва. Препоръчайте ми някой конвертор, който да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Ако целиш да конвертираш записа в MP3, за да можеш да го възпроизвеждаш по-лесно, добре, но ако целиш да го конвертираш, за да го "подобриш", забрави - невъзможно е.Можеш да опиташ с AMR Converter - теглиш, разархивираш в удобна папка, стартираш и кликаш Yes. След това ще имаш опция за конвертиране в контекстното меню (десен клик). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Май 30, 2009 Author Report Share Публикувано Май 30, 2009 Страшно много ти благодаря за информацията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Септември 10, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2009 Не ми хареса много! Намерих друго решение Пускам на Real Player този AMR файл и в същото време го записвам с Cool Edit Pro 2. Става невероятен запис! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Ппробвай с невероятната Format Factory . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Септември 11, 2009 Report Share Публикувано Септември 11, 2009 Пробвай с невероятната Format Factory . Браво Весо! Правилно си го насочил към тази програма,а и вече има ръководство за работа с нея: http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=9707&st=0&gopid=82181&&do=findComment&comment=82181 И да допълня,че вече я има за изтегляне от каталога на Softvisia (Благодарение на ръководството на сайта и най-вече на IVAN): http://www.softvisia.com/download.php?view.1434 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост