freegirl Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Имам проблем със свалянето на филми и то от скоро..Когато натисна да ми се свали даден филм,излиза ми прозорец,на който ми пише първо си сваля филма на диск и след това да го отворя..нз,къде е проблема..но ще съм мн доволна,ако ми помогнете. :yes: Aз ползвам програмата за сваляне utorrent,а свалям от zamunda... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Ще може ли отново, но малко по-подробно, че не схванах какво точно се появява и откъде сваляш тия филми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Имам проблем със свалянето на филми и то от скоро..Когато натисна да ми се свали даден филм,излиза ми прозорец,на който ми пише първо си сваля филма на диск и след това да го отворя..нз,къде е проблема..но ще съм мн доволна,ако ми помогнете. :yes: Aз ползвам програмата за сваляне utorrent,а свалям от zamunda...Чакай, чакай... Как така на диск? Няма ли три бутона с надписи Save, Open и Cancel като кликнеш на линка за сваляне? Да не би да пише, че нямаш място на харддиска - да не е пълен... Виж какво пише по-внимателно, ако можеш го снимай дори и дай да го видим тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Имам проблем със свалянето на филми и то от скоро..Когато натисна да ми се свали даден филм,излиза ми прозорец,на който ми пише първо си сваля филма на диск и след това да го отворя..нз,къде е проблема..но ще съм мн доволна,ако ми помогнете. :yes: Aз ползвам програмата за сваляне utorrent,а свалям от zamunda... Ами би следвало да ти излиза прозорец след цъкането на линка на торента и ти да избереш: -Save, да съхраниш на хард диска и след това да го отвориш с utorrenta, откъдето да почне да се сваля -Open с utorrent, откъдето автоматично почва да се сваля след като избереш къде на хард диска ти да става това. Не мога да си представя друго какво може да се показва... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Юни 1, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 1, 2009 Мерси,че ми помогнахте.Проблема ми се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост