freegirl Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 От повече от година ми се появява това (на картинката долу) преди да се логна в профила си на компютъра.Все натискам F1 и продължавам,но вече много ме дразни.Ще ми кажете ли какъв е този софтуер,по каква причина се появява(от някоя програма ли е?) и най-важното как да го премахна ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Просто влез в BIOS, зареди оптимизираните стандартни настройки и излез. За целта натисни клавиш Delete на клавиатурата, в BIOS-а избери Load Optimized Defaults (ако ти иска потвърждение, потвърди) и излез чрез натискане на F10 и Enter. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freegirl Публикувано Май 28, 2009 Author Report Share Публикувано Май 28, 2009 Направих това,което ми каза,но сега пак се появява същото и пише floppy disk(s) fail (40) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Направих това,което ми каза,но сега пак се появява същото и пише floppy disk(s) fail (40)Влез пак в BIOS, виж къде е floppy disk drive, постави Disabled и запази промяната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост