commix Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Привет Накратко трагедията ми значи сравнително често ми се налага преинсталирам ОС-то.Въпроса ми дали може когато съм изтеглил някой торрент след премахване на ОС-то или само на uTorrent-a да насторя програмата пак да сийдва същия торент за да не се налага пак да го свалям и сййдвам (версия на uTorrenta 1.8.2 ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Привет Накратко трагедията ми значи сравнително често ми се налага преинсталирам ОС-то.Въпроса ми дали може когато съм изтеглил някой торрент след премахване на ОС-то или само на uTorrent-a да насторя програмата пак да сийдва същия торент за да не се налага пак да го свалям и сййдвам (версия на uTorrenta 1.8.2 )Може, да. Отиваш пак там, откъдето си свалил торента и даваш "свали" като посочваш папката в която вече имаш същия свален. Програмата прави проверка за целостта му и го прехвърля за сийд, ако е наред. Ако нещо липсва от него го завършва и тогава отива за сийд. Хубаво е за в бъдеще да си пазиш самите *.torrent - файлове. За целта като идеш на желания торент даваш първо "запази" и сваляш само малките торент-файлове, които пазиш на удобно за теб място. След това ги стартираш и даваш "отвори". Може да разгледаш и настройките на торент-клиента - там има подобни опции за съхранение на торентите и т.н., които ще те улеснят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
commix Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Еии мерси много оправих се :svlove: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост