pranjev Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Здравейте всички, имам mp3ки които са с лошо качество. Търся програма или някакъв начин чрез които да мога да вкарам в дадена mp3ка допълнителни честоти (най-вече високи) и след това да мога да я запиша. А също така и търся програма за рязане на mp3ки, но с прослушване да може да се зададе коя част да се отреже от mp3ката защото пробвах с други и с тях не успях да се оправя, все не мога да определя правилно това което искам да изрежа от нея. Благодаря на всички предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Здравейте всички, имам mp3ки които са с лошо качество. Търся програма или някакъв начин чрез които да мога да вкарам в дадена mp3ка допълнителни честоти (най-вече високи) и след това да мога да я запиша. А също така и търся програма за рязане на mp3ки, но с прослушване да може да се зададе коя част да се отреже от mp3ката защото пробвах с други и с тях не успях да се оправя, все не мога да определя правилно това което искам да изрежа от нея. Благодаря на всички предварително.iZotope RX Advanced 1.20 например за аудиовъзстановка (1 199$). Не могат ли да се намерят тези песни с добро качество? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Ами незнам, аз целия нет съм обърнал нагоре с краката, и някои от тези дето ми трябваха ги открих в DC TO но са с доста лошо качество а други изобщо не ги открих но ще продължавам да търся. Ако искаш мога да ти ги дам да се пробваш и ти да ги потърсиш. Искам да те попитам за iZotope RX Advanced 1.20 за редакция ли служи само или и за изрязване и лесно ли се работи с нея? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Ами незнам, аз целия нет съм обърнал нагоре с краката, и някои от тези дето ми трябваха ги открих в DC TO но са с доста лошо качество а други изобщо не ги открих но ще продължавам да търся. Ако искаш мога да ти ги дам да се пробваш и ти да ги потърсиш. Искам да те попитам за iZotope RX Advanced 1.20 за редакция ли служи само или и за изрязване и лесно ли се работи с нея?Дай един списък да ги видим кои са. Не съм работил с тая програма - дават я, че е за преработка на mp3 да звучи по-добре, но може да има и други опции като изрязване например. Иначе сега се сетих за MP3 To Ringtone Gold 3.18 - тя може да реже и не е безплатна. Има и още много, но аз почти не ползвам - не ми трябват сега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Относно рязането - mp3DirectCut. А относно mp3-ките, да напомня профилактично:3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
immortal Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 Cool Edit Pro 2 ще ти реши всички проблеми, една от най-добрите програми за аудио обработка според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост