mathur Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Привет!Проблема е следния:Имам карта вградена ,но ме посъветваха за по-голяма безопасност да си сложа втора,при токов удар и др. да не изгоряло дъното,процесора и т.н.Но вече за трети път за 10 дена оставям нещо да се сваля,записвам от някакво радио преди да легна, и като стана ми пише ,че Интернет връзка от доставчика...Рестартирам компютъра и всичко се оправя,но е неприятно..Моля за някакъв съвет.....http://img43.imageshack.us/img43/723/verest.jpg Прилагам шорт какъва е конфигурацията.Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihaiil Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Не знам за другите, но аз разбрах само, че имаш интернет от доставчик?!... Това ли е проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Да видим сега.Имаш вградена в дъното ланка , но си сложил друга , както са те посъветвали??Така ли е ?? И след като си сложил новата интернета ти спира , след рестарт се оправя ???Изключил ли си от дъното вградената ланка ??Ако не си направи го, от биоса. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Да видим сега.Имаш вградена в дъното ланка , но си сложил друга , както са те посъветвали??Така ли е ?? И след като си сложил новата интернета ти спира , след рестарт се оправя ???Изключил ли си от дъното вградената ланка ??Ако не си направи го, от биоса. Точно имам вградена ,но не я използвам вече.А как се влиза и се изключва старата от биоса...не се смейте моля... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Влизаш в BIOS (натискаш Delete по време на инициализацията на устройствата в началото), после в Integrated Peripherals и там забраняваш Onboard LAN Function (ползваш PgUp/PgDn или +/-), след което натискаш F10 и Enter[/i Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Влизаш в BIOS (натискаш Delete по време на инициализацията на устройствата в началото), после в Integrated Peripherals и там забраняваш Onboard LAN Function (ползваш PgUp/PgDn или +/-), след което натискаш F10 и Enter[/i Може би последен тъп въпрос кое копче отговаря на Delete?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2009 Report Share Публикувано Май 27, 2009 Не знаеш кой е клавиш Delete на клавиатурата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Май 27, 2009 Author Report Share Публикувано Май 27, 2009 Не знаеш кой е клавиш Delete на клавиатурата? Намерих го ...като потърсих .... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Октомври 3, 2009 Report Share Публикувано Октомври 3, 2009 В биоса като забраня вградената лан карта, с нея става неактивно и менюто smart lan. Преди да я забраня влязох в това меню (smart lan) и започва някакво ...търсене или проверяване на нещо. Какво точно е smart lan? Ако може малко пояснение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост