Jump to content

Препоръчан пост

Привет!Проблема е следния:Имам карта вградена ,но ме посъветваха за по-голяма безопасност да си сложа втора,при токов удар и др. да не изгоряло дъното,процесора и т.н.Но вече за трети път за 10 дена оставям нещо да се сваля,записвам от някакво радио преди да легна, и като стана ми пише ,че Интернет връзка от доставчика...Рестартирам компютъра и всичко се оправя,но е неприятно..Моля за някакъв съвет.....

http://img43.imageshack.us/img43/723/verest.jpg

Прилагам шорт какъва е конфигурацията.Благодаря предварително!!!

Сподели другаде

Да видим сега.Имаш вградена в дъното ланка , но си сложил друга , както са те посъветвали??Така ли е ?? И след като си сложил новата интернета ти спира , след рестарт се оправя ???

Изключил ли си от дъното вградената ланка ??Ако не си направи го, от биоса.

Сподели другаде

Да видим сега.Имаш вградена в дъното ланка , но си сложил друга , както са те посъветвали??Така ли е ?? И след като си сложил новата интернета ти спира , след рестарт се оправя ???

Изключил ли си от дъното вградената ланка ??Ако не си направи го, от биоса.

Точно имам вградена ,но не я използвам вече.А как се влиза и се изключва старата от биоса...не се смейте моля...

Сподели другаде

Влизаш в BIOS (натискаш Delete по време на инициализацията на устройствата в началото), после в Integrated Peripherals и там забраняваш Onboard LAN Function (ползваш PgUp/PgDn или +/-), след което натискаш F10 и Enter[/i
Сподели другаде

Влизаш в BIOS (натискаш Delete по време на инициализацията на устройствата в началото), после в Integrated Peripherals и там забраняваш Onboard LAN Function (ползваш PgUp/PgDn или +/-), след което натискаш F10 и Enter[/i

Може би последен тъп въпрос кое копче отговаря на Delete??

Сподели другаде

• 4 months later...
В биоса като забраня вградената лан карта, с нея става неактивно и менюто smart lan. Преди да я забраня влязох в това меню (smart lan) и започва някакво ...търсене или проверяване на нещо. Какво точно е smart lan? Ако може малко пояснение?
Сподели другаде