bibi82 Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 дали ще стане на комп с 256 рам...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 дали ще стане на комп с 256 рам...... не! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Дори Windows XP не се държи особено добре при толкова памет, камо ли Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bibi82 Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 Дори Windows XP не се държи особено добре при толкова памет, камо ли Windows 7. препоръчаи ми нещо което ще тръгне,и има скорошни обновявявяния Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 За жалост Windows XP е единствената версия, която отговаря на изискванията ти. Няма да се държи особено добре, но ако се поспрат някои услуги и функции или се инсталира WinFLP, може да е поносимо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bibi82 Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 За жалост Windows XP е единствената версия, която отговаря на изискванията ти. Няма да се държи особено добре, но ако се поспрат някои услуги и функции или се инсталира WinFLP, може да е поносимо. ако не те затруднявам,би ли ми казал,кои по точно функции и за какво служи..WinFLP ,прдпочитам да питан,като не ми е ясно ,от колкото,да гадая.....нали така ми бяха слели харда,поради незнание...... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Под спиране на функции визирам спиране на индексирането на файлове, спирането на темите и ползването на класическия изглед, спирането на други второстепенни услуги и други неща, които зависят конкретно от нуждите и това, за което ще се ползва компютърът.WinFLP е съкращение от Windows Fundamentals For Legacy PCs. Това е специална и официална орязана версия на Windows XP. Премахнати са някои елементи и са оставени по-основните. Това е операционна система, предвидена за по-стари и слабички компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bibi82 Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 Под спиране на функции визирам спиране на индексирането на файлове, спирането на темите и ползването на класическия изглед, спирането на други второстепенни услуги и други неща, които зависят конкретно от нуждите и това, за което ще се ползва компютърът.WinFLP е съкращение от Windows Fundamentals For Legacy PCs. Това е специална и официална орязана версия на Windows XP. Премахнати са някои елементи и са оставени по-основните. Това е операционна система, предвидена за по-стари и слабички компютри.благодаря ти....че ми обясни..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
melmak Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 препоръчаи ми нещо което ще тръгне,и има скорошни обновявявянияПо мое мнение, Windows XP се държи достатъчно добре с 256MB RAM. Поне до SP2 не работеше лошо, после нямам наблюдения.Евентуално можеш да пробваш Windows 2003. Работи още по-добре, стига да ти издържат нервите да го настроиш и най-вече да ти се занимава с куци инсталатори на куци програми. Пази си компютърчето, предполагам старите програмки с Windows 98 ще работят прекрасно, а под новите ОС нямат никакъв шанс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 препоръчаи ми нещо което ще тръгне,и има скорошни обновявявяния Защо не пробваш някой линукс? Аз лично не съм много навътре,но бих помогнал с каквото мога ...а има и други,които знаят доста повече...Какви са другите параметри на машината и за какво най-вече ще се използва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост