Jump to content

Windows 7 Build x86 (32bit)

bibi82

Препоръчан пост

За жалост Windows XP е единствената версия, която отговаря на изискванията ти. Няма да се държи особено добре, но ако се поспрат някои услуги и функции или се инсталира WinFLP, може да е поносимо.
Сподели другаде

За жалост Windows XP е единствената версия, която отговаря на изискванията ти. Няма да се държи особено добре, но ако се поспрат някои услуги и функции или се инсталира WinFLP, може да е поносимо.

ако не те затруднявам,би ли ми казал,кои по точно функции и за какво служи..WinFLP :svlove: ,прдпочитам да питан,като не ми е ясно ,от колкото,да гадая.....нали така ми бяха слели харда,поради незнание......

Сподели другаде

Под спиране на функции визирам спиране на индексирането на файлове, спирането на темите и ползването на класическия изглед, спирането на други второстепенни услуги и други неща, които зависят конкретно от нуждите и това, за което ще се ползва компютърът.

WinFLP е съкращение от Windows Fundamentals For Legacy PCs. Това е специална и официална орязана версия на Windows XP. Премахнати са някои елементи и са оставени по-основните. Това е операционна система, предвидена за по-стари и слабички компютри.

Сподели другаде

Под спиране на функции визирам спиране на индексирането на файлове, спирането на темите и ползването на класическия изглед, спирането на други второстепенни услуги и други неща, които зависят конкретно от нуждите и това, за което ще се ползва компютърът.

WinFLP е съкращение от Windows Fundamentals For Legacy PCs. Това е специална и официална орязана версия на Windows XP. Премахнати са някои елементи и са оставени по-основните. Това е операционна система, предвидена за по-стари и слабички компютри.

благодаря ти....че ми обясни.....

Сподели другаде

препоръчаи ми нещо което ще тръгне,и има скорошни обновявявяния

По мое мнение, Windows XP се държи достатъчно добре с 256MB RAM. Поне до SP2 не работеше лошо, после нямам наблюдения.

Евентуално можеш да пробваш Windows 2003. Работи още по-добре, стига да ти издържат нервите да го настроиш и най-вече да ти се занимава с куци инсталатори на куци програми.

Пази си компютърчето, предполагам старите програмки с Windows 98 ще работят прекрасно, а под новите ОС нямат никакъв шанс. :egyptian:

Сподели другаде

препоръчаи ми нещо което ще тръгне,и има скорошни обновявявяния

Защо не пробваш някой линукс? :)

Аз лично не съм много навътре,но бих помогнал с каквото мога :) ...а има и други,които знаят доста повече...

Какви са другите параметри на машината и за какво най-вече ще се използва?

Сподели другаде