Jump to content

Windows 7 codec

commix

Препоръчан пост

Накратко.. Ползвам KMPlayer и немисля да го сменям но откакто сложих "седмицат" когато пусна филм се получава това http://picbg.net/u/20428/12918/316298.png не е болка за умиране но ако има някаква възможност (кодеци предполагам) моля да ги споделите :peace:
Сподели другаде

Мии картоната е леко размазана, незнам де може и на мен така да ми се струва :crosseyes1: пък и има проблеми с някой формати като .flv тоест отваря ги но отвреме навреме забива.. таа по скоро въпроса ми беше дали с кодеци ще е по добре щот гледах някфи в замунда сециално за 7 но не съм сигурен дали ще се разбират с KMPlayera защото попринциш той си има негови вградени

п.п. - загледайте се в субтитрите там най много се личи 1 вид седят на пиксели :blink:

Сподели другаде

Оправих се :peace: не го намерих това " overlay" но с малко четене и ръчкане стигнах до задоволително за мен решение :) а имено по гадък изглед на субтитрите :thumbsup: Мерси за бързия отговор :svlove:
Сподели другаде

• 4 months later...
Абсолютно същата история и при мене. Същото както на картинката, която си прикачил горе. Не само субтитрите а и самата картина е като на вълнички. Както виждам, из нета, доста хора имат този проблем с Win 7. Би ли споделил какво е решението. VLC, KM, MPCHC - с всички е така. Пробвах кодеци, драйвери и не се оправя.
Сподели другаде