commix Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Накратко.. Ползвам KMPlayer и немисля да го сменям но откакто сложих "седмицат" когато пусна филм се получава това http://picbg.net/u/20428/12918/316298.png не е болка за умиране но ако има някаква възможност (кодеци предполагам) моля да ги споделите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Проблемът всъщност е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
commix Публикувано Май 20, 2009 Author Report Share Публикувано Май 20, 2009 Мии картоната е леко размазана, незнам де може и на мен така да ми се струва пък и има проблеми с някой формати като .flv тоест отваря ги но отвреме навреме забива.. таа по скоро въпроса ми беше дали с кодеци ще е по добре щот гледах някфи в замунда сециално за 7 но не съм сигурен дали ще се разбират с KMPlayera защото попринциш той си има негови вградени п.п. - загледайте се в субтитрите там най много се личи 1 вид седят на пиксели Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Опитай да смениш повърхността на изображение на overlay, вместо VMR. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
commix Публикувано Май 20, 2009 Author Report Share Публикувано Май 20, 2009 Оправих се не го намерих това " overlay" но с малко четене и ръчкане стигнах до задоволително за мен решение а имено по гадък изглед на субтитрите Мерси за бързия отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peterstamov Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 Абсолютно същата история и при мене. Същото както на картинката, която си прикачил горе. Не само субтитрите а и самата картина е като на вълнички. Както виждам, из нета, доста хора имат този проблем с Win 7. Би ли споделил какво е решението. VLC, KM, MPCHC - с всички е така. Пробвах кодеци, драйвери и не се оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 Пробвано ли е с различни рендериращи повърхности: overlay mixer, Haali Video Renderer, Enhanced Video Renderer, VMR7/9? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peterstamov Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 Тъкмо преди малко бутнах това Haali Renderer - оправи се сега е добре. Това във MPCHC. Трябва да вида KM дали има такива отметки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 28, 2009 Report Share Публикувано Септември 28, 2009 По принцип уж най-добрият рендерер за Vista/7 трябва да е EVR (Enhanced Video Renderer), но не знам кой е ползван досега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост