cvetemoe Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Имам следния проблем, когато с Десен бутон на мишката >View избера изгледа на папките да ми е на Tiles и след време Виста автоматично ми прави изгледа на папките да е на Details. Не мога да разбера защо Виста сама си прави изгледа на папките да е на Details след като аз съм го настроил да е на Tiles и как да направя така че изгледа постоянно да си стой на Tiles. Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
noconnection1 Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Имам следния проблем, когато с Десен бутон на мишката >View избера изгледа на папките да ми е на Tiles и след време Виста автоматично ми прави изгледа на папките да е на Details. Не мога да разбера защо Виста сама си прави изгледа на папките да е на Details след като аз съм го настроил да е на Tiles и как да направя така че изгледа постоянно да си стой на Tiles. Мерси Аз също имах същият проблем е Виста 64, при това оригинална. Не мога ди ти кажа защо и как се получава това но един път като дадох System Restore поради проблем с една програма, всичко се оправи и нямам вече проблеми с изглада на папките. Межеш първо да прегладаш настройките в Folder options -> View ->малко по-надолу- Remember each folder`s view settings, то трябва да ти е маркирано задължителнo. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 8, 2009 Report Share Публикувано Август 8, 2009 Remember each folder`s view settings, то трябва да ти е маркирано задължителнo. Всъщност не е така. Дори така е леко объркващо понякога, защото се помнят индивидуални настройки за всяка папка. Ако целта е ВИНАГИ изгледът да е един и същ, то тази опция е по-добре да е изключена и да се кликне бутон Apply to All Folders. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост