Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 Определено не си направил всичко, защото част от това "всичко" беше да публикуваш тук логовете от програмите. Следвателно няма как да знам дали е намерено нещо и ако е, какво е и дали не може да се появи пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaoro Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 1) Malwarebytes' Anti-Malware 1.36Database version: 1945Windows 5.1.2600 Service Pack 2 22.5.2009 г. 21:25:25mbam-log-2009-05-22 (21-25-25).txt Scan type: Quick ScanObjects scanned: 60690Time elapsed: 5 minute(s), 46 second(s) Memory Processes Infected: 0Memory Modules Infected: 0Registry Keys Infected: 0Registry Values Infected: 0Registry Data Items Infected: 2Folders Infected: 0Files Infected: 0 Memory Processes Infected:(No malicious items detected) Memory Modules Infected:(No malicious items detected) Registry Keys Infected:(No malicious items detected) Registry Values Infected:(No malicious items detected) Registry Data Items Infected:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\AntiVirusDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully.HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center\UpdatesDisableNotify (Disabled.SecurityCenter) -> Bad: (1) Good: (0) -> Quarantined and deleted successfully. Folders Infected:(No malicious items detected) Files Infected:(No malicious items detected)2) SUPERAntiSpyware Scan Loghttp://www.superantispyware.com Generated 05/22/2009 at 10:00 PM Application Version : 4.26.1002 Core Rules Database Version : 3895Trace Rules Database Version: 1852 Scan type : Complete ScanTotal Scan Time : 00:27:40 Memory items scanned : 373Memory threats detected : 0Registry items scanned : 3480Registry threats detected : 0File items scanned : 14870File threats detected : 0 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 Ако си сигурен че Windows-ът, който ползваш, е чист (както от вируси, така и да не е самоделка) и ако проблемът го има на различни релийси и преди инсталация на каквито и да било програми, то на този етап не се сещам какво друго може да се опита. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaoro Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 еми един френд ми даде уин-а на него експлорер-а му гълта 6500-7000 макс 10000не знам дали не е от касперския Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 Да е от Kaspersky? Е, нали каза, че ти заема много и на абсолютно чиста инсталация? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
zaoro Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 значи трябва ъпгреид Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hard_knock Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Здравейте! Имам проблем от скоро. След всяко второ или трето пускане на компютъра не ми зареждат иконите и дава грешка в explorer-а (спира да работи). След рестарт всичко е наред, докато не се наложи да го пусна отново, при което пак няма икони и explorer-a изчезва. Пробвах да го пусна от task manager-а, но пак пише, че е спрял да работи. Скоро компютърът е преинсталиран и не знам защо прави така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ken Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Здравейте! Имам проблем от скоро. След всяко второ или трето пускане на компютъра не ми зареждат иконите и дава грешка в explorer-а (спира да работи). След рестарт всичко е наред, докато не се наложи да го пусна отново, при което пак няма икони и explorer-a изчезва. Пробвах да го пусна от task manager-а, но пак пише, че е спрял да работи. Скоро компютърът е преинсталиран и не знам защо прави така. Отвори Event Log-a : Start - Run - напиши eventvwr.msc и натисни Enter.Прегледай за грешки в System. Ако има такива ги отвори и кажи какво пише в тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hard_knock Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Отвори Event Log-a : Start - Run - напиши eventvwr.msc и натисни Enter.Прегледай за грешки в System. Ако има такива ги отвори и кажи какво пише в тях. Ето една от честите грешки: Error 10.6.2009 г. 12:56 Service Control Manager Eventlog Provider 7000 None The ESET Service service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. До скоро бях с NOD32, но я смених с Kaspersky и имаше едни файлове, които не можеха да се трият, но през safe mode се изриха. Дали не е в това проблема? Ето и друга: Error 10.6.2009 г. 12:56 Service Control Manager Eventlog Provider 7000 None The Parallel port driver service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ken Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Ето една от честите грешки: Error 10.6.2009 г. 12:56 Service Control Manager Eventlog Provider 7000 None The ESET Service service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. До скоро бях с NOD32, но я смених с Kaspersky и имаше едни файлове, които не можеха да се трият, но през safe mode се изриха. Дали не е в това проблема? Ето и друга: Error 10.6.2009 г. 12:56 Service Control Manager Eventlog Provider 7000 None The Parallel port driver service failed to start due to the following error: The service cannot be started, either because it is disabled or because it has no enabled devices associated with it. За изтриване услугата на ESET отвори Start - Run - напиши cmd и Enter. Напиши sc delete име-на-услугата. Може да го видиш като озтвориш от командния ред services.msc. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hard_knock Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 За изтриване услугата на ESET отвори Start - Run - напиши cmd и Enter. Напиши sc delete име-на-услугата. Може да го видиш като озтвориш от командния ред services.msc. да се надяваме това да помогне и да не прави вече проблеми. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост