MuTk0o0 Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Здравейте!От известно време ползвам Windows 7 и съм много доволен.Но сега ми изникна един проблем.Има една игра,която иска Dx9,а аз имам 11.Възможно ли е двете версии да се ползват на един Windows и ако може ще съм много доволен ако ми кажете как? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Здравейте!От известно време ползвам Windows 7 и съм много доволен.Но сега ми изникна един проблем.Има една игра,която иска Dx9,а аз имам 11.Възможно ли е двете версии да се ползват на един Windows и ако може ще съм много доволен ако ми кажете как? Щом имаш 11, то не трябва да имаш проблем.т.е необходимо е да имаш не по-малко от Dx9!Две версии е невъзможно на една ОС. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Щом си инсталирал Windows 7 (или Vista), на практика трябва да си се примирил, че можеш да имаш несъвместимости с по-стари програми/игри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MuTk0o0 Публикувано Май 18, 2009 Author Report Share Публикувано Май 18, 2009 Оправих проблема.Липсваше му някакъв файл d3dx9_39.dll.--------------------------- braid.dll - System Error --------------------------- The program can't start because d3dx9_39.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. --------------------------- OK --------------------------- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Няма още видеокарта с хардуерна поддръжка на DX11 май ? А иначе винаги трябва да се инсталира и този update, защото той обновява файловете и на по-новите версии на DirectX. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост