mislead Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Здравейте , искам да споделя един скорошен проблем , надявам се някой да ми каже как да го отстраня ) Значи когато си кача снимки на компютара в някоя папка , в Windows-a има отгоре от View да си ги гледам на Thumbails ,обаче проблем е там че ми показва пример 3 4 едни и същи thumbails , а като цукнеш да видиш снимката в голям размер е друга . Просто някакси thumbails-te se повтарят преди никога не ми се е случвало от какво може да се оправи , някой да помогне плс ) че голяма каша така имаш 20 снимки то ти показва 10 едни и същи thumb ,а като цъкнеш да ги видиш в голям размер са различни снимки фак Благодаря предварително Ето и 2 снимки да видите какво искам да ви покажа... да ви стане още по ясно приатели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Почисти с CCleaner + Регистрите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mislead Публикувано Май 18, 2009 Author Report Share Публикувано Май 18, 2009 ами изчистих с Cleaner ама проблема в папките кадето ми са снимките е пак там . Да не би да е някоа настроика от services.msc ? или тамнещо да се базика по thumbails-a ? да се настрои нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Пусни едно търсене за файлове с име Thumbs.db; включи търсене за скрити и системни папки и документи. След това изтрий откритите файлове.Добре би било да направиш и проверка на файловата система за грешки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mislead Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 от всичко опитах , но резултата е същия пак е така с тези thumbails- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 Опита ли да забраниш кеширането на thumbnails? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mislead Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 как се забранява това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Отваряш Windows Explorer -> Tools -> Folder Options... -> View -> слагаш отметка на Do not cache thumbnails -> OK.След това отново направи това, което panevdd ти предложи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mislead Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 Направих това да спра тхумбаилс-а и после като си стартирах да провери за грешки и всико беше оК, няма го проблема благодаря отново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост