dimitariv1 Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Мислете ли, че шоуто Ясновидци е нагласено? Зашото се чуват и такива слухове , аз мисля ,че няма да голяма е изненада. Защото в последно време имаше много такива предавания.Най-пресния спомен е с БГ версията на Хванати в изневяра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 По мое мнение всички предавания по американски образец са нагласени - разните там музикални идоли, не-знам-си-какви брадъри, сървайвъри, предавния за изневери/срещи/любов и всички предавания, взаимствани от MTV и други американски телевизии. Т.нар. "риалити" шоута например са толкова "риалити", колкото аз съм Батман. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 По мое мнение всички предавания по американски образец са нагласени - разните там музикални идоли, не-знам-си-какви брадъри, сървайвъри, предавния за изневери/срещи/любов и всички предавания, взаимствани от MTV и други американски телевизии. Т.нар. "риалити" шоута например са толкова "риалити", колкото аз съм Батман.Е ти можеш да летиш Така че може да има малка част, която не е нагласена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Не знам дали е нагласено или не, така или иначе не го гледам и не мисля да го гледам.Преди около месец хвърлих едно око и какво да видя една от участничките съм я виждал в родния ми град и се занимаваше къде къде с други неща. И спирам повече да коментирам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 А замисляте ли се какво означава думата ясновидци? Означава че може да се гледа бъдещето а не както авторите на предаването подхлъзват зрителите и им поднасят неща които са минали и участниците трябва да познаят.Досега няма нито един случай да накарат някой да познае например ако застанете на пътя да каже каква кола ще премине покрай вас точно след 10 мин. и 20 сек. например. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост