vilqn Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Търся програма, в която като се въведат стойности да чартае крива на предлагането или търсенето. Пробвах на Word, но не се получава. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Microsoft Excel? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vilqn Публикувано Май 16, 2009 Author Report Share Публикувано Май 16, 2009 същото се получава :(((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Има една и мисля, че се казваще GraphEq . Потърси я някъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vilqn Публикувано Май 16, 2009 Author Report Share Публикувано Май 16, 2009 някакви други предложения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Кажи какъв по-точно е проблема или дай някакъв пример. Microsoft Excel може да представя графично табличните данни, може да изчертава и линии на тенденциите... повечето програми за таблична обработка имат модули за изчертаване на графики. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 някакви други предложения Онзи ден бях на изпит и професорът ми зададе подобен въпрос!?!!! "А колко за жервите на бомбата в Хирошима? Поименно, поименно! "Трудно ми беше да позная, какво му се мъти в главата... Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! Ако искаш някой да ти помогне, помогни му и ти с информация, какво точно търсиш, искаш и защо (стига да не работиш за Pentagon или FBA, ама не те познавам )! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! А, не. То е на ремонт. И как няма да е, след като го давам на всеки. Отсега нататък само аз ще си го ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Онзи ден бях на изпит и професорът ми зададе подобен въпрос!?!!! "А колко за жервите на бомбата в Хирошима? Поименно, поименно! "Трудно ми беше да позная, какво му се мъти в главата... Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! Ако искаш някой да ти помогне, помогни му и ти с информация, какво точно търсиш, искаш и защо (стига да не работиш за Pentagon или FBA, ама не те познавам )!Пак, че не ти е искал и адресите на умрелите . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост