Jump to content

Търся програма за графики с въвеждане на стойности

Препоръчан пост

Кажи какъв по-точно е проблема или дай някакъв пример. Microsoft Excel може да представя графично табличните данни, може да изчертава и линии на тенденциите... повечето програми за таблична обработка имат модули за изчертаване на графики.
Сподели другаде

някакви други предложения

Онзи ден бях на изпит и професорът ми зададе подобен въпрос!?!!! "А колко за жервите на бомбата в Хирошима? Поименно, поименно! :punish: :cooldude: "

Трудно ми беше да позная, какво му се мъти в главата... Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! :crosseyes1: :crosseyes1:

Ако искаш някой да ти помогне, помогни му и ти с информация, какво точно търсиш, искаш и защо (стига да не работиш за Pentagon или FBA, ама не те познавам :hesthebest: )!

Сподели другаде

Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! :crosseyes1: :crosseyes1:

А, не. То е на ремонт. И как няма да е, след като го давам на всеки. Отсега нататък само аз ще си го ползвам. :bat:

Сподели другаде

Онзи ден бях на изпит и професорът ми зададе подобен въпрос!?!!! "А колко за жервите на бомбата в Хирошима? Поименно, поименно! :punish: :cooldude: "

Трудно ми беше да позная, какво му се мъти в главата... Май трябва да вземем кълбото за гадаене на Night_Raven, за да познаем и сега, или и то беше на ремонт! :crosseyes1: :crosseyes1:

Ако искаш някой да ти помогне, помогни му и ти с информация, какво точно търсиш, искаш и защо (стига да не работиш за Pentagon или FBA, ама не те познавам :hesthebest: )!

Пак, че не ти е искал и адресите на умрелите :).

Сподели другаде