plamen74.72 Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Здравете отново приатели! И скам да ви попитам за тази нова версия на Eset Smart Security 4.0.435.BG която снощи ми предложиха БГ сайта на програмата да си я изтегля и го направих.Но незнам дали да деинсталирам старата версия 3.0.684.0.BG с която съм в момента и лиценза ми е още валиден (до 20.06.2009 г.) какво да направя понеже при изтеглянето ми дадоха нов месечен лиценз за триал периода на програмата, а и незнам какви са промените в новата версия - дали ще е добра за мойта слаба машина???Моля за вашите мнения ,съвети и препоръки за да знам какво да направя.Предварително ви благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Ако имаш валиден лиценз за версия 3, той би трябвало да работи и с версия 4, което значи, че трябва да можеш да си свалиш платената версия 4 с него. Поне преди беше така с версии 2 и 3, но не съм сигурен дали и сега е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Ако имаш валиден лиценз за версия 3, той би трябвало да работи и с версия 4, което значи, че трябва да можеш да си свалиш платената версия 4 с него. Поне преди беше така с версии 2 и 3, но не съм сигурен дали и сега е така. Всъщност аз вече я свалих както написах по горе ,но незнам дали да инсталирам нея при все още работеща с валиден лиценз версия 3 !!! А и незнам дали ще товари системата новата версия - с какво всъщност се различава от версия 3 ? Успях да разбера че има много промени - една от които е че Eset Sis Inspector е вграден и е подобрена стената ,но прочетох (не помня къде) че имало и нови модули на програмата ( създаване на диск за възстановяване на системата и Антирууткит защита (но колко е вярно незнам)!!!Та молбата ми е да ме посъветвате дали да инсталирам тази новата или за моята слаба машина ще е добре да си остана със старата версия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Като цяло намирам версия 4 да е малко по-тежичка от версия 3, но с доста малки разлики. В общи линии ако версия 3 ти се струва лека, то надали ще имаш проблеми и с версия 4, която като цяло е препоръчителна пред по-старите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Като цяло намирам версия 4 да е малко по-тежичка от версия 3, но с доста малки разлики. В общи линии ако версия 3 ти се струва лека, то надали ще имаш проблеми и с версия 4, която като цяло е препоръчителна пред по-старите. Благодаря за отговора Night_Raven!!! Незнам само ако изчакам да ми свърши лиценза на старата дали ще важи този новия който ми дадоха при изтеглянето и (понеже съм и абониран да ме известяват за новости като ми ги пращат на пощата),а и от там ми предложиха да изтегля новата версия която като влязох да тегля и не ми даваше до като не си написах пощата си, и ми пратиха новия лиценз! Може би за това имам лиценза за новата,а не съм знаел за това което каза ,че можело да се ползва стария лиценз за изтегляне - незнам дали е възможно ,но факт е че имам нов лиценз и стария си е валиден! И за това ви помолих за съвет!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
poroiliev Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Няма да имаш проблем с лиценза.Инсталирай си спокойно версия 4. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Няма да имаш проблем с лиценза.Инсталирай си спокойно версия 4.Така е !Безпроблемно се инсталира върху предишната версия-пак с български фейс !При теглене обаче не тегли Триал версията,а със твоята парола си изтегли Пълната версия ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 17, 2009 Author Report Share Публикувано Май 17, 2009 Така е !Безпроблемно се инсталира върху предишната версия-пак с български фейс !При теглене обаче не тегли Триал версията,а със твоята парола си изтегли Пълната версия ! Реших да пробвам да изтегля пълна версия с името и паролата ми - и стана! Но предпочетох да деинсталирам старата версия и след рестарт на компютъра да инсталирам новата с която странно защо ,но компютъра ми работи много по леко и бързо (макар че Night_Raven каза че е по тежичка ,а работи по леко) , а защо със старата работеше по бавно незнам (може да е от гадинките които почиствахме нещо да е станало)?Незнам само дали да включа стената в интерактивен режим - да не би да забраня нещо което не трябва да се забранява? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Бях доста време с версия 3. Версия 4 според мен е общо взето на същото ниво или маааалко по-тежка. Вече го казах това, т.е. не съм казал, че е осезаемо по-тежка. Основната разлика е в потреблението на памет при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimd Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Реших да пробвам да изтегля пълна версия с името и паролата ми - и стана! Но предпочетох да деинсталирам старата версия и след рестарт на компютъра да инсталирам новата с която странно защо ,но компютъра ми работи много по леко и бързо (макар че Night_Raven каза че е по тежичка ,а работи по леко) , а защо със старата работеше по бавно незнам (може да е от гадинките които почиствахме нещо да е станало)?Незнам само дали да включа стената в интерактивен режим - да не би да забраня нещо което не трябва да се забранява? По-добре си направил,че първо си деинсталирал старата версия-аз не го направих,но пък си работи добре.Стената ми е включена на Интерактивен режим,и освен че в началото те пита повечко,след време няма да имаш проблем ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 17, 2009 Author Report Share Публикувано Май 17, 2009 По-добре си направил,че първо си деинсталирал старата версия-аз не го направих,но пък си работи добре.Стената ми е включена на Интерактивен режим,и освен че в началото те пита повечко,след време няма да имаш проблем ! Ок ще я включа ,дано само да не направя някой гаф!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
top_sexy Публикувано Май 31, 2009 Report Share Публикувано Май 31, 2009 Ей хора аз съм в момента с тази версия но имам малък проблем мн ще съм благодарен ако някои може да ми каже как да го оправя.А ето го и него: Когато стартирам windowsa тя ми изписва че липсва актуализация или че има открити ъбдейти за уина но не са инсталирани и не работи на максимална защита аз я залъгвам като вляза в сайта на Microsoft дето са ъбдеитите и тя се оправя но пи следващия рестарт пак е така ако някой знае как да я оправя много ще съм благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 31, 2009 Author Report Share Публикувано Май 31, 2009 Ей хора аз съм в момента с тази версия но имам малък проблем мн ще съм благодарен ако някои може да ми каже как да го оправя.А ето го и него: Когато стартирам windowsa тя ми изписва че липсва актуализация или че има открити ъбдейти за уина но не са инсталирани и не работи на максимална защита аз я залъгвам като вляза в сайта на Microsoft дето са ъбдеитите и тя се оправя но пи следващия рестарт пак е така ако някой знае как да я оправя много ще съм благодарен Ами влизаш в настройките на програмата и в ляво в дървото с опциите намираш актуализация на системата - в дясно избираш от падащото меню - без актуализации и готово - вече няма да ти прави този проблем!!! А иначе аз съм оставил това меню да следи само за критичните актуализации които вече са ми инсталирани и нямам никакви проблеми - само че включих стената на интерактивен режим за по добра защита ,но ако не знаеш кое да забраниш и кое да разрешиш я остави в автоматичен режим!!!Успех!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 30, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 30, 2009 Извинявам се ,че отварям отново темата, но това за което ще ви попитам е свързано с Eset Smart Security 4.0.435.BG!Става въпрос за това ,че като пусна компютъра и началния прозорец на програмата почна да стои повече време (доста повече от началото когато я инсталирах) толкова ,че дори червеното щитче на Windows изписва ,че ESS е изключен и веднага изчезва ,и чак тогава слиза долу и започва да прави начално сканиране! Означава ли че има проблем с програмата? Другото което почна да прави (а не го правеше в началото) е че когато сваля дефинициите си и компютъра почва да се бави и се оправя когато покаже че са свалени!Това трябва ли да ме притеснява? п.с.Сканирах с MBAM и SAS както и със Spybot S&D но не откриха нищо! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост