gabar4o Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Здравейте,необходима ми е програма за да могат да се разгледат шрифтове, като се изписват името и съответно символите от шрифта-такава е програматаFont navigator, но в случая не ми свършва работа-искам да мога да си събера определени шрифтове с имената им, за да мога и да ги разпечатам на листи. Надявам се все някой да е виждал нещо подобно.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Може би това? Малка е, но извежда всички шрифтове и позволява печат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 FontExpert 2009 е добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabar4o Публикувано Май 16, 2009 Author Report Share Публикувано Май 16, 2009 Благодаря ти за линка, точно с тази програма не успях да се разбера все си търси една стара версия на Нет Фреймуорк и реших да пробвам с друга от линк-а ти.С фонт принт меджик си реших на 90% пролема , останалите проценти са заради малкотопредставени символи от шрифт.... ама не е болка за умиране,още веднъж благодаря ти! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Това с .net framework ми се случи и при мен. Мислех си, че е заради състоянието на машината ми . Явно не. Инсталациония файл *.msi го разархивирах с Universal Extractor. След това си работи съвсем добре... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост