pen4o Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Здравейте! Имам филм със субтитри който е формат AVI и искам да конвертирам в MPEG2. Филма и субтитрите са в една папка и с еднакви имена. С WINAVI конвертор няма проблем, той си ги дърпа сам, но намерих по-добър като качество конвертор който няма тази опция. Как мога да прилепя субтитрите. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Ще получим ли по бисквитка ако познаем кой е този мистериозен конвертор? Можеш да опиташ с AVI ReComp. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pen4o Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Ще получим ли по бисквитка ако познаем кой е този мистериозен конвертор? Можеш да опиташ с AVI ReComp. Според Вас кой е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Total Video Converter? Познах ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pen4o Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Total Video Converter? Познах ли?Total , ама не за който се сещаш а за Ojosoft. С него картината е по детайлна. Winavi по замазва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pen4o Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 AVI ReComp само с virtual dub ли работи или може и с други конвертори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 Само с VirtualDubMod. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pen4o Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 Само с VirtualDubMod.Тогава, как мога да вмъкна субтитрите с другия конвертор който няма такава опция. Субтитрите ми са в sub но ги имам конвертирани и в srt. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 22, 2009 Report Share Публикувано Май 22, 2009 След като другата програма, която и да е тя, няма опция за вмъкване на субтитри, значи най-вероятно няма да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pen4o Публикувано Май 22, 2009 Author Report Share Публикувано Май 22, 2009 Интересното е, че конвертори които работят лошо вмъкват субтитрите дори автоматично а които конвертират качественно не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост