Webmaster Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Търся програма с която да си направиш online радио без да имаш реално ИП. Търсих доста време из нета и намерих програма на име shoutcast но за нея ми трябва реално ИП.Също така би ми свършила работа и програма която ти прави ИП-то от нереално в реално не предполагам че такава несъществува ПС.Незнам дали това е точното място за тази тема и ако нее, съжелявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Имаш ли достъп до рутера, зад който си? Ако да, можеш да си отвориш порта, на който работи радиото, и няма да има проблеми.Външният ти IP адрес динамичен ли е или статичен? Обясни как точно ти е устроен интернета и на кой доставчик си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 можеш ли да ми убясниш как да видя тези неща? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 Кои точно неща са ти неясни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 Имай предвид че сам доста скаран с компютрите.Как да разбера динамично или статично ми е ИП-то.И нямам рутер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2009 Report Share Публикувано Май 15, 2009 По принцип ти самия трябва да знаеш какъв ти е IP адресът. Кажи тогава какъв точно ти е интернетът и кой ти е доставчика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Webmaster Публикувано Май 15, 2009 Author Report Share Публикувано Май 15, 2009 ИП-то си го знам 192.168.... ,доставчика е powernet Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост