mutha Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Здравейте момчета! Имам да ви попитам нещо много важно и трудно изпълнимо за мен . Едно приятелче ме попита, как може да се сложи екселс-ки файл в програма под DOS? Тоест информацията от таблицата, писана на Excell да се вкара в програмата (или нещо такова)... Та... Какви са командите, които трябва да се направят под DOS, за да стане? Знам, че го обясних глупаво, но засега това мога да направя :emote_blush: Аз знам само, че в ексел има опция да се запазва файл *.csv, който да се вижда под MS-DOS... Благодаря за помощта, дано сте ме разбрали! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Кажи за коя програма става въпрос, под DOS има доста приложения, обработващи таблична информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mutha Публикувано Май 14, 2009 Author Report Share Публикувано Май 14, 2009 Кажи за коя програма става въпрос, под DOS има доста приложения, обработващи таблична информация. Става дума за специализиран софтуер, ползван от архитекти... Утре ще взема файла от компютъра на моя познат, ще го кача и ще ви пиша тук. Ще се опитам да разбера, как се казва и самата програма. Иначе файла е с разширение *.dat... засега това знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Твоя приятел е направил нещо в Ексел, което иска да ползва под DOS?Ето малко информация за DAT файловете. И тук. п.п. И да ти каже коя е точно програмата, в която иска да ползва екселския файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост