ibridik Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 здравейтеХаресах си този лаптоп : http://sms.bg/product_info.php?cPath=22_44...roducts_id=4621и за тази цена ми дават и чанта и мишка и две години гаранция та въпроса ми е каква е тази марка ASUS ? като е толкова ефтин голям боклук ли е ? демек от къде ще дойде окотванетотрябва ми само за интернет филми и музика и да си го нося на морето или ако някой знае някой по добър за подобни пари да пише10х предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Не си дал линка правилно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ibridik Публикувано Май 14, 2009 Author Report Share Публикувано Май 14, 2009 Не си дал линка правилно. Оправих го вече благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 За въпросните дейности този лаптоп ще е повече от достатъчен. ASUS е общо взето сносна марка, макар лично аз да не й симпатизирам особено. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Аз ползвам този от 4 месеца и съм много доволен: http://www.offex.bg/showproduct-4998.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ibridik Публикувано Май 18, 2009 Author Report Share Публикувано Май 18, 2009 Благодаря на всички днес си го купих ще пиша дали съм доволенсега един приятел ще се мъчи с Windows-а Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Благодаря на всички днес си го купих ще пиша дали съм доволенсега един приятел ще се мъчи с Windows-аПо-добре го дай на някой, който няма да се мъчи, пък и гледай да не ти сложат някой "супер-як-модифициран-орязан-супер-изглеждащ" windows, че да има да се чудим и маем. Приятна работа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост