plamen74.72 Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Здравейте приятели!!! Реших да направя едно меню от което да може да се отваря директно форума или сайта на SoftVisia както и Google.bg!!!За всички приятели на SoftVisia.com и Forums.SoftVisia.com --- Ето как изглежда: http://i41.tinypic.com/ams1w2.jpg Ето линк за изтегляне на менюто:SoftVisia AutoPlay Menu Дано да ви хареса!!! п.с.Менюто е направено с програмата AutoPlay Media Studio предложена в Тази тема!!! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 не е много яко Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 13, 2009 Report Share Публикувано Май 13, 2009 Най-накрая го намерих - http://forums.softvisia.com/index.php?s=&a...ost&p=56322 :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Май 14, 2009 Report Share Публикувано Май 14, 2009 Супер е.Това ми върши работа.Сложих го на десктопа.Когато ми приятрбва софтвзийка ми е на 1 клик.Благоадря :svlove: :svlove: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 Ами да - то трябва малко да си по наблюдателен за да видиш рекламата в подписите!!!А и програмите са добри - това че някой не ги оценяват си е техен проблем (писано е: Който счита нещо за нечисто - за него е нечисто!!!)На мен ми харесват - Браво на vesodimov и на теб приятелю plamen74.72!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 "Изядох" половината тема(в смисъл разчистих ненужните според мен коментари).Ще се повторя малко с предния ми коментар(който го няма вече).Който е помогнал за популяризираното на форума/сайта дори и с един потребител, ние сме благодарни. Важното е да има качествени материали, писани от потребители, и полезни на потребители. Относно двете програмки, които са посочени по-горе. На който са му полезни, да си ги ползва. На който не са му - да не ги. Дали са хубави/полезни всеки може да пречени спрямо навиците и вкусовете си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост