vilqn Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Може ли някой да ми каже как да си сменя интерфейса от английски на гръцки? Дадох да ми се смъква интерфейса, пише ми, че е инсталиран успешно, но не мога да го подкарам. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Във контрол панел/регионални езикови опции всичко ли е на Гръцки??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Търсачката... ПС: Темата беше в грешен раздел... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vilqn Публикувано Май 12, 2009 Author Report Share Публикувано Май 12, 2009 Всичко е както трябва ... уж, но не иска :((((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Я само да попитам какво е изданието на Виста - Ultimate, Home premium? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост