Tokera Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Проблема е следния : След като спря тока, компютъра не иска да зареди Уиндоуса показва само началния прозорец на зареждане и дава " Press to ESC to cancel SPTD.sys" нещо подобно, когато дам на сейф мод, и се рестартира, когато е на нормал същата работа. Не искам да форматирам и да преинсталирам. Пробвах през рековъри конзолата фикс боот, фикс мбр няма ефект. Когато напиша ДИР на "Ц:" през нея ми пише "An error occurred during directory enumeration" , също така не ми отчита, че има инсталиран уиндоус на Ц: направо иска формат. Ако някой ми помогне ще му бъда благодареn. ПП: Оправих проблема, мисля че след като пуснах CHKDSK Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 12, 2009 Report Share Публикувано Май 12, 2009 Въпросния SPTD е драйвер на виртуалните дискове които са например: Daemon Tools ; Alcohol 50%&120% ...!!! Добре е че си оправил проблема!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост