mimeto_we Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте! Вчера си закупих кабел , но след като го свържа, не знам от къде да задам нужните настройки, за да се появи картина. На телевизора (LCD - HD Samsung) ми изписва, да проверя сигналния кабел. Моля, помогнете ми, защото не разбирам много от компютри Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Видео картата е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mimeto_we Публикувано Май 10, 2009 Author Report Share Публикувано Май 10, 2009 Видео картата е?От къде мога да видя, защото не знам :S Моля те, отговори ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Като за начало опитай да я видиш от Display Properties: десен клик върху десктопа -> Properties -> Settings. Там под монитора трябва да пише какъв монитор към каква видео карта е свързан. Направи шот на прозореца или препиши реда с текста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mimeto_we Публикувано Май 10, 2009 Author Report Share Публикувано Май 10, 2009 Plug and Play Monitor on RADEON 7000 SERIES Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Значи ще чакаме някой с карта на ATI да даде по-подробна информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
слънчо Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте! Вчера си закупих кабел , но след като го свържа, не знам от къде да задам нужните настройки, за да се появи картина. На телевизора (LCD - HD Samsung) ми изписва, да проверя сигналния кабел. Моля, помогнете ми, защото не разбирам много от компютри Не е нужно да разбираш от компютри за да го свържеш.Ако телевизора е отскоро купен ще най-лесно. Тоя кабел който показваш е за „по стари телевизори“ако „стар“ е телевизор произведен преди 2 год. Скарт кабел е за телевизора а жака включваш във видео картата ако има такъв изход.Дай снимка на изходите на телевизора.По новите имат много варианти на свързване.Дори могат да се включват вместо монитор.Заб.В упътването на телевизора има описано какви кабели къде да свържеш.От това зависи как да се свържат към компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
RamzesIII Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте! Вчера си закупих кабел , но след като го свържа, не знам от къде да задам нужните настройки, за да се появи картина. На телевизора (LCD - HD Samsung) ми изписва, да проверя сигналния кабел. Моля, помогнете ми, защото не разбирам много от компютри Eто едно РЪКОВОДСТВО за свързване компютъра с телевизора. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост