Jump to content

Мнение за Sony Ericsson K700i

Препоръчан пост

Здравейте!

Моля да споделите опит и мнения за Sony Ericsson K700i и евентуални негови алтернативи.

С група приятели сме решили да купим като подарък този телофон за РД на един приятел.

В момента той полза Ericsson (доста стар телефон, даже не знам и модела).

Приятелят не е много претенциозен откъм екстри. Важно е да издържа по дълго батерията и да е устойчив на външни влияния (като детски ръчички, падане от масата, заливане с мляко и други подобни - има три деца).

Добре е да има възможност за добра синхронизация с РС. Приятелят се занимава с частен бизнес и е желателно да предлага основните екстри в тази насока.

И още едно изискване да не е и прекалено скъп. Примерно в рамките на 250 - 300 лв.

Знам, че някои от изискванията си противоречат, но моля да споделите опит или да ми дадете насоки за подходящ модел.

Забравих да ви кажа че РД е на 22.05 - т.е. нямам много време.

Сподели другаде

Това което знам,че джойстика на Сониериксона (в случея К700i)се разваля бързо.Иначе от към екстри е добре.Камерата лично на мен ми допада,но има и по-добри.

Пак казвам,не ми харесва джойстика.

Дано да съм казал нещо смислено и полезно. :egyptian:

Поздрави!!!

Сподели другаде

Имам такъв телефон от 7 месеца и съм много доволен.Джоистика не ми е правил проблеми,но съм виждал приятел с развален двойстик(ама тои си е палачор)според мен ако не се действа зверски с него няма да има проблеми.Камерата е VGA,но за тази цена няма да намериш телефон с по-добра.Паметта е 42 mb на мен ми е напълно достатъчна.По времето когато си го купувах беше най-доброто решение като качество,екстри и цена.Скоро не съм следил какви модели са излезли и може да има нещо по добро за парите които сте събрали,но и да му вземете К700i бъди сигурен че сте направили добър подарък.Eх защо не се намери някой да ми го подари :P
Сподели другаде

Да споделя и моя скромен опит в тази насока,бях година с това моделче много съм доволен от него въпреки,че доста хора казват че имал проблеми с джойстика и със софтуера.Мога да ви кажа че от този телефон съм продал поне 100бр. и от тях с някакъв проблем са се върнали 4-5 всеки един телефон си има някакъв проблем няма идеални,а и много зависи как го ползваш пазиш ли си го ще ти служи дълго,палачор ли си и 3 месеца може да не те изкара. Каза че държи на стабилна батерия твоя приятел е това също е едно от слабите му места батерийката държи не повече от 3 дена и това ако не правиш абсолютно нищо с него.Ако искаш нещо с по държелива батерия в този клас трябва да се откашеш от доста от екстрите които предлага модела.
Сподели другаде

Благодаря ви приятели, че ми помогнахте при избора :thumbsup:

Сега се връщам от РД на приятелят ни!

Остана като гръмнат и в първия момента не можа да повярва, че това му е подаръка.

Направо си беше върха изненадата.

Много хареса телефона!!! :yeah: Страшно се изкефи! :OK:

Надявам се да няма проблеми с него и да си го ползва със здраве!

Благодаря Ви още веднъж! :yes:

Сподели другаде