gibson58 Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 Здравейте,изчетох сумати материал из нета но така и не откри пълно описание (за хора които виждат за пръв път програмата)как се инсталира и настройва "Мулето" версия 0.49с.все попадах или за друга версия или не е пълно,затова пускам темата ако може някой да даде линк за подробно описание(сигурно има някъде). при уизърда с началните настройки излиза някъкъв тест на койте ми излиза че е провалин или някъква си грешка там...ня'кви портове ,трябвало реален IP ,изобщо голяма каша е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 Реално айпи и отворени портова (в рутера, стената и т.н). Това би трябвало да е достатъчно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 Реално айпи и отворени портова (в рутера, стената и т.н). Това би трябвало да е достатъчносега говорих с доставчика ми,след 5 мин. ще имам реален IP в настройките на стената чъм сложил отметка за да не го болкира а рутер нямам.ще пробвам с новият айпи ,но все пак ако някой може ,нака даде линк за настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 ...,но все пак ако някой може ,нака даде линк за настройките. Това може ли да ти свърши работа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 Това може ли да ти свърши работа?пак е нещо,мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост