Jump to content

Хистори на компютър

n-inka

Препоръчан пост

Здравейте. Бих искала да попитам за хисторито на компютъра- бутона дето е до FAVORETES и FEEDS. Има ли начен да се скрие, т.е. да се махне от там и да се извежда от някъде, когато има нужда. Тоест да не е очевидно. И, когато се изстрие хисторито от там, напълно ли се изтрива или остава някъде в компютъра? Съжалявам ако не съм пуснала темата, където трябва и ако въпросът ми ви се стори глупав. Дано получа отговор. Благодаря предварително.
Сподели другаде

Кажи за коя програма по-точно става въпрос - приложенията, поддържащи Favorites и Feeds са много. Ако имаш възможност, направи screenshot и го публикувай тук, за да го видим.
Сподели другаде

• 2 weeks later...

Ето за това става въпрос. Дано се види скрийншота.

Дали може да се махне от там, т.е. да се скрие някъде в меню. Т.е., някой, който не разбира толкова да не го намира и да го трие всеки път....(нали разбирате;)

post-9431-1242488624_thumb.jpg

Сподели другаде

От видяното ми се струва че става въпрос за някой Internet Браузър. Кажи с кой си за да можем да те посъветваме точно как да го скриеш и съответно когато Ти си решиш да го показваш... :thumbsup:

Принципно скриването/показването става когато дадеш десен бутон върху желаното място и някъде там трябва да има или Hide Toolbar или Customize. Като избереш Customize ще видиш възможности които ти се предлагат да видиш или съответно скриеш. Например: ботоните за Назад, Напред, Home Page, Stop, Refresh и т.н.

Но все пак кажи с кой браузър си - Opera, Mozila, Internet Explorer, Safari ??

Сподели другаде

n-inka, опитай да щракнеш с десен бутон на мишката върху празното място след бутона History и да избереш командите Customize Command Bar -> Add or Remove Commands... Би трябвало да се покаже диалог, подобен на този:

http://img35.picoodle.com/img/img35/2/5/16/panevdd/f_custiem_6ed5587.png

Вляво са елементите, които можеш да добавиш (като ги маркираш и използваш бутона Add), а вдясно - елементите, които можеш да премахнеш (като ги маркираш и използваш бутона Remove).

Сподели другаде

Здравей n-inka,

"И, когато се изстрие хисторито от там" се изтрива съдържанието на текущите сесий, а другата по-голяма част остава в компютъра. Можеш да ги премахнеш с популярната програма "CCleaner", също "ATF-Cleaner","Index.dat Analyzer"....

Също така можеш да настройш браузера да изтрива историята при затварянето му.

http://img523.imageshack.us/img523/3782/3dtextcommandera.gif

Сподели другаде

С Internet Explorer съм. По принцип имам и Mozila, но не ми харесва. panevdd, не мога да щракна с десен бутон н мишката. Не ми отваря нищо. Pesho, а къде в компютъра може да се видят остатъците от хисторито?

П.С/Благодаря на всички за отговорите.

Сподели другаде

По описания от panevdd начин трябва да се получи по принцип. Сигурна си, че при десен клик върху някой от бутоните, които искаш да махнеш, не се появява контекстно меню?
Сподели другаде