Jump to content

3 лесни въпроса...

gibson58

Препоръчан пост

здравейте,

според мен това са лесни въпроси ,но някак си ми е трудно да им намеря отговорите и затова пускам тема.като се извинявам ако съм сбъркал раздела.

1.как да настроя XP-то така че като го включа да ми се показва директно десктопа а не да кликам на каертинката?

2.как да пусна функцията за увеличение(zoom) на интернeрт страница на интернет-експлоръра която стои долу в дясно .

3.от къде се включва функцията на инт.-експлоръра да отваря на табове(open in new tabs)

доста се поровичках по настройките но нещо ми убягнаха тези неща.

Сподели другаде

1. В User accounts изтрий .NET акаунта.

2. & 3. Сигурен ли си, че си с Internet Explorer 7?

1.в User account ,"delete your owн account" ли трябва да изтрия?много сложно с тия акаунти бре...

2.не знаех с кой експлорър бях и направо сложих 8 а там си ги има тези неща,но дали е добър идея си нямам...

Сподели другаде

За втория въпрос мога да ти кажа че (zoom) увеличаването става като натиснеш Ctrl и num [+] (плюс) , за намаляването Ctrl и num [-] (минус). Така поне при мен става, защото който и браузър да ползвам все с тези клавишни комбинаций се получава. ПС:Използвал съм и IE Explorer ,Firefox,Opera и сега използвам Google Chrome, но мисля пак да го сменя с Firefox защото ми се струва по надежден. Мисълта ми е че винаги се получавало така поне при мен.
Сподели другаде

Кой те е карал да влизаш там? Какво общо има това с темата?

това пишеше в линка от поста на Nicky...

вече не знам и къде влизам,

увъртях се много яко :crosseyes1:

там където пише Setup.........NET Passport ли да вляза?

Сподели другаде

1. Nicky даде линк към тема за обща информация. За обща култура, така да се каже.

2. Нямах представа, че изтриването на акаунт ще се окаже толкова сложна задача. Кликаш го (ASP.NET...) -> кликаш Delete the account -> Delete files -> Delete account. Рестартираш компютъра.

Сподели другаде

1. Nicky даде линк към тема за обща информация. За обща култура, така да се каже.

2. Нямах представа, че изтриването на акаунт ще се окаже толкова сложна задача. Кликаш го (ASP.NET...) -> кликаш Delete the account -> Delete files -> Delete account. Рестартираш компютъра.

хахаха и аз не съм предполагал че ще се окаже сложно :giggle:

обаче така и не разбрах къде се намира това (ASP.NET...) ? :blush: :D

Сподели другаде

Еййййй :beer: ашкулсун,аферим бабо машала .стана бе!?!? е не веднага де,пак изникна проблемче ама се справих с него.

абе с вашите ръководства се понаучих да работя с 100 програми ама с тоя акунт се видех У зор,нещо все ми убягваше нишката... сам си се смея пред компа ...

мерси на всички за помоща

Сподели другаде