gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 здравейте,според мен това са лесни въпроси ,но някак си ми е трудно да им намеря отговорите и затова пускам тема.като се извинявам ако съм сбъркал раздела. 1.как да настроя XP-то така че като го включа да ми се показва директно десктопа а не да кликам на каертинката? 2.как да пусна функцията за увеличение(zoom) на интернeрт страница на интернет-експлоръра която стои долу в дясно . 3.от къде се включва функцията на инт.-експлоръра да отваря на табове(open in new tabs) доста се поровичках по настройките но нещо ми убягнаха тези неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 1. В User accounts изтрий .NET акаунта.2. & 3. Сигурен ли си, че си с Internet Explorer 7? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 1. В User accounts изтрий .NET акаунта.2. & 3. Сигурен ли си, че си с Internet Explorer 7?1.в User account ,"delete your owн account" ли трябва да изтрия?много сложно с тия акаунти бре... 2.не знаех с кой експлорър бях и направо сложих 8 а там си ги има тези неща,но дали е добър идея си нямам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 За втория въпрос мога да ти кажа че (zoom) увеличаването става като натиснеш Ctrl и num [+] (плюс) , за намаляването Ctrl и num [-] (минус). Така поне при мен става, защото който и браузър да ползвам все с тези клавишни комбинаций се получава. ПС:Използвал съм и IE Explorer ,Firefox,Opera и сега използвам Google Chrome, но мисля пак да го сменя с Firefox защото ми се струва по надежден. Мисълта ми е че винаги се получавало така поне при мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 1.в User account ,"delete your owн account" ли трябва да изтрия?много сложно с тия акаунти бре...Не. Ако има .NET Framework акаунт, го изтрий. Ако можеш, направиш шот на прозореца. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Не. Ако има .NET Framework акаунт, го изтрий. Ако можеш, направиш шот на прозореца.ето на двата 'щото не съм сигурен за кой точно става дума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Става въпрос за ASP.NET акаунта. Него изтрий. Как не си се досетил досега, при положение, че само той има в името си .NET, не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 За въпрос 1 - Особеностите на Windows свързани с влизането на потребителя в системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 ето какво се случва като влязя в"Change the way users log on or off" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Кой те е карал да влизаш там? Какво общо има това с темата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Кой те е карал да влизаш там? Какво общо има това с темата?това пишеше в линка от поста на Nicky... вече не знам и къде влизам,увъртях се много яко там където пише Setup.........NET Passport ли да вляза? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 1. Nicky даде линк към тема за обща информация. За обща култура, така да се каже.2. Нямах представа, че изтриването на акаунт ще се окаже толкова сложна задача. Кликаш го (ASP.NET...) -> кликаш Delete the account -> Delete files -> Delete account. Рестартираш компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 1. Nicky даде линк към тема за обща информация. За обща култура, така да се каже.2. Нямах представа, че изтриването на акаунт ще се окаже толкова сложна задача. Кликаш го (ASP.NET...) -> кликаш Delete the account -> Delete files -> Delete account. Рестартираш компютъра.хахаха и аз не съм предполагал че ще се окаже сложно обаче така и не разбрах къде се намира това (ASP.NET...) ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 обаче така и не разбрах къде се намира това (ASP.NET...) ? Нали ти самият даде шот? Ето ти го:http://i40.tinypic.com/2w4h0fs.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Еййййй ашкулсун,аферим бабо машала .стана бе!?!? е не веднага де,пак изникна проблемче ама се справих с него.абе с вашите ръководства се понаучих да работя с 100 програми ама с тоя акунт се видех У зор,нещо все ми убягваше нишката... сам си се смея пред компа ...мерси на всички за помоща Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост