Levskara95 Публикувано Май 19, 2009 Author Report Share Публикувано Май 19, 2009 Определено ли си сигурен в това ,макар че за мен преинсталирането на уиндоуса няма да ми донесе кой знае колко грижи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Да. Например? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Определено ли си сигурен в това ,макар че за мен преинсталирането на уиндоуса няма да ми донесе кой знае колко грижи.Отлично. Ще бъде по-лесно да го преинсталираш, отколкото да се мъчиш да го оправяш, което ме съмнява, че може да стане вече. Инсталация на свежо копие обаче - не поправка. Имал съм подобен проблем и аз. И не се бави много, че повредата може да прогресира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 23, 2009 Author Report Share Публикувано Май 23, 2009 Здравейте , относно за програмите ,които не искат да се инсталират.Значи напоследък като включа компютъра и след малко време преди да се появи това за зареждане на уиндоус ми изписва BOOT.INI Invalid и под него C:/Windows.Чудя се дали не е от това ,защото от както то ми се появява от тогава не иска да се инсталират повечето програми.(Все още не съм преинсталнал уиндоуса , защото исках да разбера за този проблем, ако е непоправимо тогава ще го преинстална) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Виж тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 26, 2009 Author Report Share Публикувано Май 26, 2009 Здравейте отново. Мъчих се да открия начин да пусна някоя програма да се инсталира преди да преинстална уиндоуса и си викам я чакай да видя ,ако натисна с десен бутон върху нея и да отида на properties и там видях едно Unblock(изобр по долу) рекох да го натисна и да запаза промените но ми искарва същата грешка като онзи път само че реших да пак да отида там и промените не са се запазили пак си го имаше това Unblock. Мисля че главно от тук идва проблемът. Благодаря предварително!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2009 Report Share Публикувано Май 26, 2009 Не би трябвало това да е проблемът. По принцип всеки изпълним файл, свален чрез Internet Explorer, се маркира като потенциално опасен и при стартирането му си питан дали да бъде стартиран наистина. Кликайки Unblock премахваш този въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 26, 2009 Author Report Share Публикувано Май 26, 2009 Да но аз съм с Google Chrome. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 26, 2009 Report Share Публикувано Май 26, 2009 И така да е, наличието на Unblock в свойствата на изпълнимите файлове ще да е по-скоро причинено от проблема, а не да е самата причина. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 26, 2009 Author Report Share Публикувано Май 26, 2009 Ясно! Ще почвам да го преинсталирам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост