Jump to content

Проблем с изключването на PC-тo

Препоръчан пост

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Определено ли си сигурен в това ,макар че за мен преинсталирането на уиндоуса няма да ми донесе кой знае колко грижи.

Отлично. Ще бъде по-лесно да го преинсталираш, отколкото да се мъчиш да го оправяш, което ме съмнява, че може да стане вече. Инсталация на свежо копие обаче - не поправка. Имал съм подобен проблем и аз. И не се бави много, че повредата може да прогресира.

Сподели другаде

Здравейте , относно за програмите ,които не искат да се инсталират.Значи напоследък като включа компютъра и след малко време преди да се появи това за зареждане на уиндоус ми изписва BOOT.INI Invalid и под него C:/Windows.Чудя се дали не е от това ,защото от както то ми се появява от тогава не иска да се инсталират повечето програми.(Все още не съм преинсталнал уиндоуса , защото исках да разбера за този проблем, ако е непоправимо тогава ще го преинстална)
Сподели другаде

Здравейте отново. Мъчих се да открия начин да пусна някоя програма да се инсталира преди да преинстална уиндоуса и си викам я чакай да видя ,ако натисна с десен бутон върху нея и да отида на properties и там видях едно Unblock(изобр по долу) рекох да го натисна и да запаза промените но ми искарва същата грешка като онзи път само че реших да пак да отида там и промените не са се запазили пак си го имаше това Unblock. Мисля че главно от тук идва проблемът. Благодаря предварително!!!
Сподели другаде

Не би трябвало това да е проблемът. По принцип всеки изпълним файл, свален чрез Internet Explorer, се маркира като потенциално опасен и при стартирането му си питан дали да бъде стартиран наистина. Кликайки Unblock премахваш този въпрос.
Сподели другаде