Levskara95 Публикувано Май 6, 2009 Author Report Share Публикувано Май 6, 2009 Получава се ,изчаках да миряса и натиснах да се рестартиа и се рестартира ,а щом се рестартира ,значи че и ще се изключи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 6, 2009 Report Share Публикувано Май 6, 2009 Щом се изключва при това положение, значи проблемът е изцяло софтуерен и се дължи на някой процес, който се стартира допълнително, след основните. Изтегли ESET SysInspector и:1) стартирай я и изчакай да събере информацията;2) меню File -> Save Log;3) потвърди с Yes;4) не променяй изходния ZIP формат, запази файла на удобно за теб място и го прикачи после към коментара си (не го разархивирай). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 7, 2009 Author Report Share Публикувано Май 7, 2009 А за да не отварям нова тема искам да попитам защо когато се опитам да инсталирам нещо започва да ми исписва че не дава да се инсталира (изобр. по - долу) а пък акаунта на уиндоуса ми не е ограничен? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Май 7, 2009 Report Share Публикувано Май 7, 2009 По принцип има доста варианти за тоя проблем. Бих искал да знам следното: - кога точно се появи проблемът;- с всички ли приложения става;- сканирал ли си за зловреден код с MBAM и SAS;- опитвал ли си възстановяване към точка въ времето, когато системата е работила нормално чрез System Restore; Също така в случая е особено полезно да се предостави log-файл от Process Monitor. За целта: 1) Свали си Process Monitor и го стартирай.2) Стартирай инсталационната програма на някои продукт, който не иска да се инсталира, докато Process Monitor е активен..3) Когато се появи съобщението за грешка, върни се в Process Monitor и натисни Ctrl + E, за да спреш записването на информация.4) От менюто File избери Save и запази файла (в Native Process Monitor Format) някъде на твърдия диск. След това го качи например на 4Storing и дай линк за сваляне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 13, 2009 Author Report Share Публикувано Май 13, 2009 Eто LogFile -a ,но мисля че нищо не направих. http://4storing.com/ltuppm/98e2cada522b729...4a9d19e8ce.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 18, 2009 Author Report Share Публикувано Май 18, 2009 Помощ! Наложи ми се да си преинстална антивирусната но и за нея пак ми показва същата грешка и не дава да се инсталира.Какво да правя?Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 18, 2009 Report Share Публикувано Май 18, 2009 Какво точно съобщава, каква е грешката (ако има такава)? Дай картинка ако може. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 19, 2009 Author Report Share Публикувано Май 19, 2009 Ето това ми казва и ми го прави само на някой програми не на всички. Това е един от примерите. На картинката се опитвам да стартирам емулатор но ми исписва това същото се получава когато се опитвам да инсталирам АVIRA. :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Сканирал ли си за зловреден код? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 19, 2009 Author Report Share Публикувано Май 19, 2009 Не,но ще сканирам. Опитах се да инсталирам Malwarebytes Anti-Malware 1.36 за да сканирам с нея , но за нея ми дава същата грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Изтегли HijackThis 1.99.1 (213KB), която съм преименувал нарочно, и:1) стартирай програмата;2) кликни Do a system scan and save a logfile, което ще създаде текстов файл в същата папка;3) копирай съдържанието му тук или прикачи файла към коментара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 19, 2009 Author Report Share Публикувано Май 19, 2009 Пак ми показва същата грешка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Има ли програми (изпълними файлове), които стартират? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 19, 2009 Author Report Share Публикувано Май 19, 2009 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Май 19, 2009 Report Share Публикувано Май 19, 2009 Да. Според мен ти се е скапал уиндоуса. Спасявай всичко ценно от системния дял и се ориентирай към преинсталиране. Щом пишеш, че и акаунта ти не е ограничен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост