Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Здравейте, искам да попитам защо когато натисна от старта компютъра да се изключи или рестартира той не иска а аз си чакам и чакам да се изключи или рестартира.Компютъра може да се изключи или рестартира само когато му дам режим stand by и след това когато го пусна от копчето на PC-то да ми излезе менюто за избиране на акаунти и отдоло като го натисна и компютъра се изключва.Как да оправя това? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Ще дадеш ли повече информация за системата или ще трябва да си платим, за да я получим? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 [Windows xp SP2] [1024MB RAM] [videocard 256MB] [процесор Intel® 2.81 GHz] това е основното ако трябва още нещо ми пишете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Това е доста под основното. Информацията за хардуера е оскъдна. Ще е полезно, ако дадеш някакви марки и модели на компонентите. Освен това ще е хубаво да кажеш откога е проблемът, всички драйвери ли са инсталирани и дали под Safe Mode има проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Ами проблемът ми е можеби от 3 май ако бъдем точни а за марките значи за процесора той е Intel® за видеокартата тя е Nvidia GeForce 7300LE дъното - не се сещам но си мисля да не беше нещо ASUS и не се сещам за друго това е което знам хардуерно но си мисля ,че проблема е софтурен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 За жалост това също не покрива изискваната от предния ми коментар информация. Прочети го отново и дай нужната информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Може би трябва да добави и снимка на активните процеси? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Пробвай да дадеш инфото с тази програма:EVEREST Ultimate 5.01.1700 Ако не знаеш как питай!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Благодаря ти bmvtooo ето ги и най накрая данните (разделени са на три но нямаше как да ги събера на едно) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Продължават да липсват отговори на 2 от въпросите ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Продължават да липсват отговори на 2 от въпросите ми. До колкото разбрах Night_Raven иска да отговориш на тези два въпроса:1, всички драйвери ли са инсталирани и 2,дали под Safe Mode има проблеми. Дай и тази информация!!! п.с.Всъштност може да е цялата информация (не на три както си я дал) ако кликнеш в прозореца на Евереста с десен бутон на мишката и копираш всичко ,после можеш да го постнеш като цитат и така ще е цялат информация ,а не както е в шотове което е и по сложно и по бавно,но не е проблем и както си я дал!!!Просто исках да знаеш за друг път как ще ти е по лесно!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 Под Safe Mode няма проблеми и всички драйвери са инсталирани, но наскоро обнових драйвера на Nvidia но то не ми докара проблема на същия ден и затова ме съмнява да е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Под Safe Mode няма проблеми и всички драйвери са инсталирани, но наскоро обнових драйвера на Nvidia но то не ми докара проблема на същия ден и затова ме съмнява да е това. Как точно го обнови - със или без деинсталация на стария драйвер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Май 5, 2009 Author Report Share Публикувано Май 5, 2009 УУпс.... съжалявам ако съм ви напрегнал много но когато пробвах за втори път да включа преди малко компа под Safe Mode и ми излезе съобщение чрез което да си върна компютъра няколко дена назад тоест чрез system restore и се оправи.Още веднъж съжалявам но информацията що годе посъбрах ще ми бъде полезна.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Ако стартираш компютъра и веднага след зареждането на всички програми, които се стартират с него, опиташ да го изключиш (т.е. без да стартираш нищо допълнително), има ли проблем?Т.е. стартирай компютъра, изчакай го да зареди всичко докрай и да "миряса" и опитай да го изключиш/рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост