Jump to content

Проблем с изключването на PC-тo

Препоръчан пост

Здравейте, искам да попитам защо когато натисна от старта компютъра да се изключи или рестартира той не иска а аз си чакам и чакам да се изключи или рестартира.Компютъра може да се изключи или рестартира само когато му дам режим stand by и след това когато го пусна от копчето на PC-то да ми излезе менюто за избиране на акаунти и отдоло като го натисна и компютъра се изключва.Как да оправя това? Благодаря предварително! :thumbsup:
Сподели другаде

• Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Това е доста под основното. Информацията за хардуера е оскъдна. Ще е полезно, ако дадеш някакви марки и модели на компонентите. Освен това ще е хубаво да кажеш откога е проблемът, всички драйвери ли са инсталирани и дали под Safe Mode има проблеми.
Сподели другаде

Ами проблемът ми е можеби от 3 май ако бъдем точни :haha: а за марките значи за процесора той е Intel® за видеокартата тя е Nvidia GeForce 7300LE дъното - не се сещам но си мисля да не беше нещо ASUS и не се сещам за друго това е което знам хардуерно но си мисля ,че проблема е софтурен.
Сподели другаде

Продължават да липсват отговори на 2 от въпросите ми.

До колкото разбрах Night_Raven иска да отговориш на тези два въпроса:

1, всички драйвери ли са инсталирани и

2,дали под Safe Mode има проблеми.

Дай и тази информация!!! :computer:

п.с.Всъштност може да е цялата информация (не на три както си я дал) ако кликнеш в прозореца на Евереста с десен бутон на мишката и копираш всичко ,после можеш да го постнеш като цитат и така ще е цялат информация ,а не както е в шотове което е и по сложно и по бавно,но не е проблем и както си я дал!!!

Просто исках да знаеш за друг път как ще ти е по лесно!!! :computer:

Сподели другаде

Под Safe Mode няма проблеми и всички драйвери са инсталирани, но наскоро обнових драйвера на Nvidia но то не ми докара проблема на същия ден и затова ме съмнява да е това.
Сподели другаде

Под Safe Mode няма проблеми и всички драйвери са инсталирани, но наскоро обнових драйвера на Nvidia но то не ми докара проблема на същия ден и затова ме съмнява да е това.

Как точно го обнови - със или без деинсталация на стария драйвер? :computer:

Сподели другаде

УУпс.... съжалявам ако съм ви напрегнал много но когато пробвах за втори път да включа преди малко компа под Safe Mode и ми излезе съобщение чрез което да си върна компютъра няколко дена назад тоест чрез system restore и се оправи.Още веднъж съжалявам но информацията що годе посъбрах ще ми бъде полезна.Благодаря! :coolman:
Сподели другаде

Ако стартираш компютъра и веднага след зареждането на всички програми, които се стартират с него, опиташ да го изключиш (т.е. без да стартираш нищо допълнително), има ли проблем?

Т.е. стартирай компютъра, изчакай го да зареди всичко докрай и да "миряса" и опитай да го изключиш/рестартираш.

Сподели другаде