ivan_gm Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Здравеите искам да ви помоля да ми кажете каква програма да си инсталирам за да премахвам виросите.Значи аз сам с vista и антивиросна програма AVG и постоянно ми открива вироси и да ми предложите програма с която да ги истрия. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vekarata Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Здравеите искам да ви помоля да ми кажете каква програма да си инсталирам за да премахвам виросите.Значи аз сам с vista и антивиросна програма AVG и постоянно ми открива вироси и да ми предложите програма с която да ги истрия. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=2936 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mustang_turbo Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 С NOD32 4.0 изтегли го и няма да имаш проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 21, 2010 Report Share Публикувано Февруари 21, 2010 Avira free - Download Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
untraceable Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Махни я тази смотана антивирусна и си качи Avast.Към нея ти предлагам да сложиш и Spybot Search&Destroy.Вървят ръка за ръка.След като си инсталираш Avast,инсталираш и Spybota. Ето ти няколко стъпки,които като изпълниш,няма да имаш проблеми: 1.Стартираш Spybot Search&Destroy. 2.Отиваш на Search for updates i обновяваш всичко. 3.Отиваш на Check for problems. 4.Изчакваш програмата да си свърши работата. 5.После избираш опцията Imunize,която имунизира всичките ти файлове и по важни неща в компа. 6.Накрая след като всичко е готово,излизаш от Spybot Search&Destroy и стартираш Avast,за по сигурно. Дано съм бил полезен:peace::peace::peace: ВАЖНО:Докато работи Spybot Search&Destroy не трябва да сърфираш в интернет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Е, чак пък смотана - малко пресилено. Предимство на Spybot S&D е повече имунизацията, отколкото способността му да открива гадини. Осoбено подходящи за целта са SAS и MBAM Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
den4o7 Публикувано Февруари 26, 2010 Report Share Публикувано Февруари 26, 2010 Препоръчвам:AVAST FreeMalwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 27, 2010 Report Share Публикувано Февруари 27, 2010 А вие не обръщате ли, че темата е на повече от 8 месеца и е приключила на практика тогава? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост