ba4o_kiro Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Някой знае ли как точно работи/Driver Magician Lite/.Интересува ме,какво друго може освен да прави копие на драйверите.И как могада си възтановя някой драйвер или всичките след като се прецакат,става въпрос за тези които съм ги съхранил с програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Някой знае ли как точно работи/Driver Magician Lite/.Интересува ме,какво друго може освен да прави копие на драйверите. И как могада си възтановя някой драйвер или всичките след като се прецакат,става въпрос за тези които съм ги съхранил с програмата.За Lite не знам, отговарям ти за пълната версия. Първо ъпдейтваш базите с данни (LiveUpdate), за да знае програмата кои са най-новите версии на драйверите за компонентите ти. След това правиш backup на наличните драйвери, като предварително си определил дали да е в папки, архиви, саморазархивиращ архив или инсталатор. От направения backup зависи и как ще стане възстановяването в случай на проблем, най-общо от Restore избираш резервното копие на конкретния драйвер и го връщаш.Програмата може да намира нови версии на драйверите. Справя се горе-долу добре, но не винаги уцелва точния драйвер. Новите драйвери ги сваля през браузер от сайтовете на създателите им и трябва да си ги инсталираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост