dimitariv1 Публикувано Май 4, 2009 Report Share Публикувано Май 4, 2009 ЗдрастиИмам проблем със кабелната телевизия. В къщата ми влиза кабил, след него има (нещо като) сплитер - с един вход и един изход. След това е вързан сплитер с един вход и три изхода.От там кабелите отиват за два телевизора и за компютъра ,в който имам ТВ тунер.Тунера предава 50% от телевизиите с добро качество , а останалите с лошо качество. Говорих с човека, който отговаря за подръжката на кабеларката и той ми каза ,че може да ми направе такаче: Първия сплитер да е с два изхода, от там да хванем за единия изход друг сплитер двата изхода за телевизорите. А за останалия свободен изход от първя сплитер да хванем кабела за компютъра. И стана.Кабелите не ми отговаряха и се наложи след няколко дни да си купя нов кабел и тогава да го свържо, но тук вече е проблема. Свързах кабела и пуснах компютъра за да видя как е. Когато пуснах FLY 2000 TV видях ,че телевизиите който ги даваше със лошо качество вече ги дава със добро , но тези който предиги даваше с добро качество вече ги дава по този начин на черти:http://store.picbg.net/pubpic/75/DB/d1f350bae1c175db.jpghttp://store.picbg.net/pubpic/63/D3/3956d5bef00063d3.jpg Какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Май 5, 2009 Report Share Публикувано Май 5, 2009 Здравей dimitariv1, Първо искам да те предупредя, че информацията която си дал е твърде малко за да мога да дам напълно вярна препоръка. Не ми е ясен модела на картата и модела на сплитерите. Също така ми е малко странно това устройство което ти нарече "(нещо като) сплитер - с един вход и един изход". Вероятно това е филтър, но само гадая. Още повече не си казал какви са сплитерите, които си имал и тези които сега са сложили - с динамично съпротивление ли са или са чисти сплитери?Та да си дойдем на приказката, този тип смушени(които са на твоите снимки), са от прекабено силен сигнал. Няма да бъде зле да обясниш на своя доставчик, че трябва по-прецизно да ти достави сигнала. Той трябва да има необходимата апаратура, за да вкара силата на сигнала в стандартните граници и твоя тунер да не изгори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост