rosenhristev Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Имам проблем с лаптоп Toshiba обаче не знам точно какъв модел е, защото не е мой. Пробвах да инсталирам ХР но нестава, защото липсват дайвери. Изписа че или ми трябват дайвери за хард диск, или ми трябва диска с който е бил инсталиран windows-а преди това. Нямам драйверите и няма как да ги и сложа, защото няма флопи, а за диска с windows-а също го нямам, защото е купен от фирма със инсталиран windows. Пробвах да сложа vista заради автоматичното инсталиране на дайверите но също не стана... В момента съм инсталирал Kubuntu, но трябва да му инсталирам Windows XP. И пак не може да се инсталира. Благодаря предварително за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Можеш да свалиш драйверите от сайта на производителя на laptop-а, или от сайтовете на производителите на съответните компоненти. След това вграждаш драйверите в инсталацията на Windows и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rosenhristev Публикувано Май 2, 2009 Author Report Share Публикувано Май 2, 2009 Благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Виж този вариант. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост