fliparti Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Значи направих скрийншот на една web страница, и сега търся програма, с която да променя написаното в скрийншота. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Paint, Photoshop ? Зависи от сложността на промяната. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fliparti Публикувано Май 2, 2009 Author Report Share Публикувано Май 2, 2009 Ами искам да е много прецизно, да не си личи изобщо че е променяна нещо, става въпрос само за няколко символа. Как става с Photoshop? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 2, 2009 Report Share Публикувано Май 2, 2009 Ами просто маркираш мястото, което искаш и го изтриваш и слагаш новото отгоре. Зависи дали имаш възможност да копираш някъде от снимката същите символи, дали ще е същия фон и т.н. Можеш с гумата да затриеш и да сложиш ново, или да копираш от някъде или ти да ги напишеш като ползваш същия шрифт и размер и да не си личи.Пък ако не е нещо секретно и не е лоша цел, прикачи го и ще ти помогна и ще ти обясна как съм го направил. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fliparti Публикувано Май 2, 2009 Author Report Share Публикувано Май 2, 2009 Копирах от друга снимка и наложих на моята, мисля че стана добре. Мерси за помоща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
commix Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 FastStone Capture много добра за правене и редактиране на скрийншотове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 16, 2009 Report Share Публикувано Май 16, 2009 FastStone Capture много добра за правене и редактиране на скрийншотове FastStone Capture наистина е добра ,но за жалост вече няма безплатна версия (поне не намерих безплатна)! Лично аз ползвам PicPick 1.8.0.8 безплатна с БГ интерфейс!Може да се изтегли то сайта на Софтвизия: PicPick 1.8.0.8Ето един монтаж на три по малки снимки в снимка на десктопа:http://i44.tinypic.com/2d0jozo.jpgА така е без монтажа:http://i44.tinypic.com/106y4io.png Photoshop до колкото знам и той е платен!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Не че нещо ама.. този 'монтаж' и с Paint става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Не че нещо ама.. този 'монтаж' и с Paint става Може ,но поне аз не успях да го направя с Paint - би ли обяснил как става??? п.с.Става ама ако снимките са ми в нета иначе от харда не успявям!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Май 17, 2009 Report Share Публикувано Май 17, 2009 Как така ? Какво значение има дали снимката е от нета или от харда. Ти от харда можеш да я качиш в нета и обратното.С Paint, просто взимаш снимката фон, взимаш другите снимки, отваряш ги с Paint пак, ако са големи ги намаляваш от Image -> Stretch/Skew, след това копираш и поставяш върху Paint -a с отворената снимка-фон. Наместваш си така колкото снимки искаш и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Как така ? Какво значение има дали снимката е от нета или от харда. Ти от харда можеш да я качиш в нета и обратното.С Paint, просто взимаш снимката фон, взимаш другите снимки, отваряш ги с Paint пак, ако са големи ги намаляваш от Image -> Stretch/Skew, след това копираш и поставяш върху Paint -a с отворената снимка-фон. Наместваш си така колкото снимки искаш и си готов. Честно да си кажа ,не успявам да се справя??? Paint-а ми е на Български и не става добавяне на по малки изображения в това което отварям като фон??? Особено това (Image -> Stretch/Skew) не го намерих ,а и гугъл не го преведе и как става незнам??? Би ли го обяснил на Български Моля - за да разбера как става номера с оразмеряването и добавянето на по малките изображения в това което е за фон??? Опитах отново да копирам и поставя ,но не се получава, а с мащабирането на Paint-а може само да се увеличава в проценти http://i40.tinypic.com/x36b9g.jpgи незнма как да ги смаля??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Kaто отвориш Paint натискаш Strl + W и ти се явява един прозорец. На първото слагаш 50 % на второто пак 50%. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 20, 2009 Report Share Публикувано Май 20, 2009 Kaто отвориш Paint натискаш Strl + W и ти се явява един прозорец. На първото слагаш 50 % на второто пак 50%. Това за оразмеряването го разбрах - Благодаря ,получи се!!! Но поставянето на смалените картинки във избран фон не става - незнам защо??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Май 21, 2009 Report Share Публикувано Май 21, 2009 Ами аз не знам какво точно правиш ти, за да ти обясня но пробвай по този начин. Отвори фона който си избрал. Отвори в отделен прозорец и малката снимка която искаш да поставищ. Маpкирай малката снимка (или очастъка който ти е нужен) и го копирай. (Strl+C) Отвори другия прозорец с снимката фон и постави снимката. (Strl+V) След това тя ще ти се появи горе в ляво. Не натискай никъде другаде ако искаш да я местиш. Провлачи я там където ти трябва и си готов. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 21, 2009 Report Share Публикувано Май 21, 2009 Ами аз не знам какво точно правиш ти, за да ти обясня но пробвай по този начин. Отвори фона който си избрал. Отвори в отделен прозорец и малката снимка която искаш да поставищ. Маpкирай малката снимка (или очастъка който ти е нужен) и го копирай. (Strl+C) Отвори другия прозорец с снимката фон и постави снимката. (Strl+V) След това тя ще ти се появи горе в ляво. Не натискай никъде другаде ако искаш да я местиш. Провлачи я там където ти трябва и си готов. Благодаря!!! Чак сега разбрах къде ми е грешката - след като направя малкото изображение го записвах в папка и от там го копирах и се опитвах да го поставя върху фона,а е трябвало от самия Paint да го копирам и поставя в другия отворен прозорец на Paint където е фона!!!Да - не съм запознат подробно с компютрите (ако едно го знам ,друго не и т.н.)!!!Като се има и в предвид ,че имам само практика без никаква теория ,успявам да се справя с доста неща,но с такива които не съм ползвал ми е трудно!!!Достатъчно ми е само веднъж да разбера как става и вече няма проблем!!! Отново благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост