Larito Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 здравейте май имам някъкав вирус защото ми я няма иконата на Security Center никаде я няма аз съм с авира Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Аз пък не ползвам антивирусна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 и по-доволен ли си? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Лично аз да, но без антивирусна не е за всеки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 моля те да ми кажеш коя е хубава антивирусна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Avira AntiVir, avast!, ESET NOD32, Kaspersky AntiVirus. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 еми за нод32 коя версия да сложа и как да я настроя да хваща вируси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Колкото по-нова, толкова по-добре. Хваща си и без конкретни настройки. Просто дефинициите й трябва да се обновяват редовно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 ем аз си сложих авг Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост