fliparti Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Значи проблемът ми следният: имам един avi филм и отделно имам субтитри за него и искам да си го запиша на DVD диск, за да го гледам на DVD плейъра. Но самият DVD плейър е от по старите и не чете Divx, затова трябва да конвертирам филма в DVD Video. Въпросът ми е как да добавя и субтитрите, с коя програма, кой е на-лесният метод? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bratobg Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 WinAVI Video Converter е програма за конвертиране и записване на видео файлове, чиято задача е да задоволи и най-взискателния вкус. Замислена е като решение тип "всичко в едно". Работи с почти всички видео формати AVI, MPEG1/2/4, VCD/SVCD/DVD, DivX, XVid, ASF, WMV, RM, QuickTime MOV, Flash SWF. Поддържа конвертиране на AVI в DVD; AVI в MPEG; AVI във VCD; AVI в MPG; всякакви видео формати в DVD/VCD/SVCD/MPEG; всякакви видео формати в AVI/WMV/RM; конвертира Quicktime MOV файлове; конвертира Flash и SWF. Това е единствената подобна програма в света, която използва технологията DirectAC3 и поддържа AC3 5.1. WinAVI Video Converter умее да записва vcd/svcd/dvd дискове. Благодарение на използваната мощна технология за компресиране/декомпресиране може да конвертира цял AVI филм в DVD за 1 час. Размер: 4.32 MB Лиценз: Платен (Shareware) ОС: Windows AllИмаш ЛСhttp://yopic.net/images/921_WinAVI_Video_Converter_8_tn.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Има и безплатен софтуер за целта, например Avi2Dvd.Разгледай и раздела с ръководства във форума, има писано по въпроса. Някои от темите, които може да ти бъдат полезни: Как да вградим субтитри във видео, Как се вграждат субтитри във филм, Проблем със записването на DVD диск, Записване на DVD диск с филм с Nero. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fliparti Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 WinAVI Video Converter е програма за конвертиране и записване на видео файлове, чиято задача е да задоволи и най-взискателния вкус. Замислена е като решение тип "всичко в едно". Работи с почти всички видео формати AVI, MPEG1/2/4, VCD/SVCD/DVD, DivX, XVid, ASF, WMV, RM, QuickTime MOV, Flash SWF. Поддържа конвертиране на AVI в DVD; AVI в MPEG; AVI във VCD; AVI в MPG; всякакви видео формати в DVD/VCD/SVCD/MPEG; всякакви видео формати в AVI/WMV/RM; конвертира Quicktime MOV файлове; конвертира Flash и SWF. Това е единствената подобна програма в света, която използва технологията DirectAC3 и поддържа AC3 5.1. WinAVI Video Converter умее да записва vcd/svcd/dvd дискове. Благодарение на използваната мощна технология за компресиране/декомпресиране може да конвертира цял AVI филм в DVD за 1 час. Благодаря много Програмата наситина ми върши работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост