Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте, нов потребител съм във форума,но имам нужда от помощ.. Проблемът е там че всеки път щом свалям някой торент ( със всяка възможна програма) Компютърът ми или забива или се рестартира .. Не знам от каде може да идва проблема и реших да се добера до вашата помощ :)

Сега ще дам параметрите на компютъра ако ще помогне с нещо.

System : Windows XP Professional ver. 2002 Service pack 3

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11GHz

2GB of RAM

ATI Radeon HD 2600 PRO 512 Mb RAM :)

Благодаря предварително :)

Сподели другаде

Прегледа ли системата за вируси. Това е една от възможните причини за сриването на системата, но не е сигурно. Пусни си антивирусната да прегледа по обстойно/ако не си го направил вече/ и виж дали няма някакви гадини из компютъра ти. :hmm:
Сподели другаде

Опасявам се, че това не е достатъчно. С коя(и) програма(и) си сканирал? Дай по-точна информация за хардуера. Има ли други проблеми със системата забива ли при други действия? Кажи как са напреженията и температурите.
Сподели другаде

Карам я с Аваст ... Вече поправих проблема ... Работата беше там че ми беше изгоряла LAN Card ... Сега си закупих нова и всичко е наред няма ги тези забивания,рестартирания и Внезапно спиране на интернет :) Благодаря за помоща все пак.
Сподели другаде