naxxer Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Здравейте, нов потребител съм във форума,но имам нужда от помощ.. Проблемът е там че всеки път щом свалям някой торент ( със всяка възможна програма) Компютърът ми или забива или се рестартира .. Не знам от каде може да идва проблема и реших да се добера до вашата помощ Сега ще дам параметрите на компютъра ако ще помогне с нещо.System : Windows XP Professional ver. 2002 Service pack 3 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.11GHz 2GB of RAM ATI Radeon HD 2600 PRO 512 Mb RAM Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stambet0 Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Прегледа ли системата за вируси. Това е една от възможните причини за сриването на системата, но не е сигурно. Пусни си антивирусната да прегледа по обстойно/ако не си го направил вече/ и виж дали няма някакви гадини из компютъра ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naxxer Публикувано Май 1, 2009 Author Report Share Публикувано Май 1, 2009 Няма вируси .. Никакви :( Някакви други предложения ? Всичко се приема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Опасявам се, че това не е достатъчно. С коя(и) програма(и) си сканирал? Дай по-точна информация за хардуера. Има ли други проблеми със системата забива ли при други действия? Кажи как са напреженията и температурите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naxxer Публикувано Май 2, 2009 Author Report Share Публикувано Май 2, 2009 Карам я с Аваст ... Вече поправих проблема ... Работата беше там че ми беше изгоряла LAN Card ... Сега си закупих нова и всичко е наред няма ги тези забивания,рестартирания и Внезапно спиране на интернет Благодаря за помоща все пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост