irX Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Здравейте!Мозилата нещо ми се скапа. Като й дам "отвори в нов прозорец" на пръв поглед нищо не отваря но всъщност си го отваря някъде си без да се визуализира (вижда се в Таск Мениджъра). Така мога да си нацъкам и десет прозореца да ми отвори и те ще си вървят някъде си, но аз мога да виждам само първия. Пробвах преинстал като махнах всички настройки и каквото там си ползва - пак същата работа. Интернет Експлорър не ми прави такива номера.Как да го оправя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Май 1, 2009 Report Share Публикувано Май 1, 2009 Преинсталирай отново.След деинсталацията най добре с някоя програма примерно Revo uninstaler (отбелязваш да изчисти всичко) , правиш основно претърсване на компа за остатъци от Firefox- а , включително и на регистрито.Аз имах същия проблем.Така се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
irX Публикувано Май 2, 2009 Author Report Share Публикувано Май 2, 2009 Преинсталирай отново.След деинсталацията най добре с някоя програма примерно Revo uninstaler (отбелязваш да изчисти всичко) , правиш основно претърсване на компа за остатъци от Firefox- а , включително и на регистрито.Аз имах същия проблем.Така се оправи.Мерси!Верно си оставя неща по компа, въпреки че задаваш при деинсталацията да трие всичко.Сега се оправи.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост