Sprint-Debugger Публикувано Април 29, 2009 Report Share Публикувано Април 29, 2009 Видео картата ми е: Manli nVidia GeForce4 MX 440 AGP8x, 64MB, 128bit, TV-outЗвукова та ми карта е: Chronos (c-media) CMI8738 5.1 channelОС: Windows 7 Beta Build 7077В официалните сайтове не можах да намеря драйвъри за Windows 7. Мога ли да намеря от някъде другаде или има ли някакъв алтернативен начин (да изтегля други драйвъри) да подкарам нормално платките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 29, 2009 Report Share Публикувано Април 29, 2009 По принцип Windows 7 трябва да си ги разпознае. Ако това не се случи, можеш да опиташ с драйверите за Windows Vista на C-Media, които е вероятно да свършат работа.Относно видео картата можеш да опиташ този драйвер, но няма никаква гаранция, че ще проработи, защото официална поддръжка на GeForce 4 под Vista няма. А и къде си тръгнал да инсталираш Windows Vista/7 на такъв компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Април 29, 2009 Author Report Share Публикувано Април 29, 2009 Странно, звуковата карта тръгна с драйвърите за ХР. За видео картата изтеглих 3 различни драйвъра (вкл. и този, който ми предложи) и не се получи - с 2 от тях ми изписва, че не поддържат видео картата, а с 3тия - че ОС-то ми не е Windows . Иначе знам, че компютъра ми е доста слаб за Vista/7, но просто исках да видя как изглежда 7-цата, след което ще се върна със сигурност на ХР Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост